Riga, Tallinn i Helsinki - ljeto na Baltiku

6 dana zrakoplovom
zrakoplovom
 • Usluga / Opis stavke:
  noćenje s doručkom
 • Prijevoz:
  zrakoplovom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  hrvatski
Cijena 4.790 kn
+ zrakoplovne pristojbe i naknade u iznosu 1.190 kn
Rezerviraj

ako ste se već odlučili za ovo putovanje i želite podatke za uplatu i sve ostale podatke za ugovaranje putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Garantirano

O putovanju

Putovanje Riga, Tallinn i Helsinki - ljeto na Baltiku 6 dana avionom  21.08.-26.08.2021.
GARANTIRANI POLAZAK


Cijepljenim osobama za ulazaku Estonju i Latviju potrebno je:
- Dokument kojim se dokazuje cijepljenje ili preboljenje COVID-19 ili EU digitalna COVID potvrda.
- Ispunjen digitalni obrazacprije dolaska u Estoniju i Latviju.

Za one koji nisu cijepljeni protiv Covid-19 ili su se od njega oporavili, koji su stigli iz EU i dolasku iz zemalja zelene / narančaste zone u Litvu, potreban je:
- Negativan Covid-19 test prije leta i prilikom ulaska u Estoniju i Latviju.
- Digitalni obrazac mora se popuniti prije dolaska u Estoniju Latviju.

Slobodno putovanje iz EU i šengenskih zemalja u Finsku moguće je ako:
- Osoba može predočiti potvrdu da je primila cjepivo protiv COVID-19 14 dana prije dolaska u Finsku.
- Osoba može predočiti potvrdu koja pokazuje da je imala COVID-19 bolest i da je primila najmanje jedno cjepivo protiv COVID-19 najmanje tjedan dana prije dolaska u Finsku.
-  Osoba može predočiti potvrdu da je imala bolest COVID-19 manje od 6 mjeseci prije dolaska u Finsku.

Potvrda mora biti na engleskom, finskom ili švedskom. Ne postoji obvezno testiranje ili karantena za ljude koji putuju u slobodno vrijeme iz zemalja EU-a i Schengen-a koji ispunjavaju gore spomenute zdravstvene uvjete.

Termini polazaka i cijene putovanja

 • Od datuma Do datuma Broj dana
  21.08.2021. 26.08.2021. 6 dana
  Garantirano
  First minute
  Šifra : 3996787-I0
  Redovna cijena: 4.990 kn
  Popust: -200 kn
  Cijena: 4.790 kn
  + zrakoplovne pristojbe i naknade u iznosu 1.190 kn

Program putovanja

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja  na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe  PCR testiranja i mogućnostima ulaska u navedene zemlje. 

Vrijednost više: uključene ulaznice u katedralu u Rigi, tvrđave u Siguldi i TuraidiDomsku crkvu u Tallinnu i vožnju žičarom u NP Gauja u Latviji! 

Predviđeni hoteli:  
RigaHotel Valdemars Riga*** ili slično 
Tallinn, hotel Hestia Europa **** ili slično 

1. dan: ZAGREB  VARŠAVA – RIGA  
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije leta, podjela putne dokumentacije i prijava na let za Varšavu na liniji LO612 12:05 sati. Slijetanje u Varšavu predviđeno 13:40 satinastavak leta prema Rigi na liniji LO781 u 15:05 sati. Po slijetanju u Rigu u 17:35 sati ukrcaj u autobus i vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Kraći odmor i odlazak u orijentacijsku večernju šetnju središtem Rige. Slobodno vrijeme za večeru i povratak u hotel. Noćenje.  

2. dan: RIGA – JURMALA (fakultativno) – RIGA 
DoručakPoslije doručka odlazak u razgled grada. Riga je latvijska prijestolnica koja se smjestila na rijeci Daugavi/Zapadnoj Dvini i najveći je grad Latvije. Grad je poznat zbog svoje  drvene arhitekture 19.stoljeća te art nouveau građevina zbog kojih je uvršten na listu UNESCO-ve zaštićene baštine. Pješački razgled starog grada u pratnji lokalnog vodiča: crkva sv. Petra, katedralni trg s katedralom s jednim od najvrijednijih orgulja na svijetu koje je 1883. godine sagradila tvrtka E. F. Walcker & Sons u Ludwigsburgu, Barutna kula i gradske zidine, Tri brata – najstarija kuća u starom gradu, starogradski trg s vijećnicom koja je prepoznatljiv simbol grada, Kuća Crnoglavih, Parlament, Spomenik slobode, Opera... Slobodno vrijeme za ručak. Poslijepodne predlažemo odlazak u Jurmalu, obližnje ljetovalište na Baltičkom moru (doplata za izlet prilikom rezervacije aranžmana)Jurmala je od 19.st. omiljeno odmorište obližnjeg glavnog grada, a status omiljenog ljetovališta ima i danas. U doba komunizma privlačila je brojne posjetitelje svojim aristokratskim ozračjem, a posebno je bila popularna među bogatiRusimakoji i danas vole dolaziti u Jurmalu na odmor (među poznatijim gostima Jurmale često se spominju Hruščov i Brežnjev koji su tu vrlo rado boravili). Povratak s Baltičkog mora u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer za osobne programe. Noćenje. 

3. dan: RIGA – NACIONALNI PARK GAUJA – PARNU  – TALLINN  
Doručak. Odjava iz soba. Vožnja autobusom prema Latviji. Prije dolaska u Rigu posjetit ćemo regiju latvijskog nacionalnog parka Guaja i mjesto Sigulda čija je prirodna ljepota upravo očaravajuća te je stoga poznata i kao „latvijska Švicarska“ te je zbog svoje ljepote poslužila i kao tema mnogobrojnih romantičnih pjesnika. Osim prirodnim ljepotama, Sigulda obiluje i povijesnim spomenicima i muzejima, a u ovom mjestu su i Latvijci iz Rige otkrivali svoje ruralne korijene. Posjetit ćemo područje Sigulde i Turaide u kojima ćemo posjetiti i njihove tvrđave, a otići ćemo i na atraktivnu vožnju žičarom iznad nacionalnog parka! Poslije posjeta nacionalnom parku nastavak putovanja prema Estoniji. Putem do Tallinna posjetit ćemo gradić Parnu, četvrti grad po veličini u Estoniji koji se smjestio na ušću Riškog zaljeva u Baltičko more koji je nekada bio značajna pomorska luka, a danas je poznato ljetovalište sa svojim snježno-bijelim pješčanim plažama. Nastavak putovanja prema Tallinnu. Dolazak i smještaj u hotelPredlažemo odlazak u večernju šetnju do središta grada s voditeljem putovanja. Povratak u hotel, noćenje. 

4. dan:TALLINN: fakultativno PORT NOBLESSNER, KALAMAJA I TELLISKIVI 
Doručak. Odlazak u razgled Tallinna, šarmantne estonske prijestolnice poznatpo staroj srednjovjekovnoj jezgri okruženoj obrambenim kulama koja se nalazi pod zaštitom organizacije UNESCO. U Tallinnu je lako zaboraviti da je riječ o glavnom gradu jednog vrlo modernog europskog naroda: zakoračivši u Stari grad kao da se vraćate natrag u vrijeme srednjeg vijeka, vrijeme vitezova i princeza zatočenih u kulama oko grada. Grad je kompaktan i jednostavan za istraživanje, sa svim najvažnijim znamenitostima smještenim oko Starog grada. Stoljećima stare ulice popločene kockama, zanimljive fasade, gotičke crkve i skrivena dvorišta – a sve to obgrljeno srednjovjekovnim zidinama i tornjevima – najveća su talinska atrakcija. Pješački razgled Tallinna obuhvaća jezgru grada, katedralu iz 13.st., rusku pravoslavnu katedralu Aleksandar Nevski, vidjet ćemo gradsku vijećnicu i mnoge palače iz doba Hanse, dvorac Tompea te ćemo panoramski pogledati i novi dio grada kao i amfiteatar na otvorenom gdje je između ostalog 1988.g. krenula „Pjevajuća revolucija“. Poslijepodne predlažemo fakultativno odlazak u sjevernu četvrt Tallinna, zadnjih godina vrlo popularnu Kalamaju. Nekoć davno glavna luka grada, Kalamaja je potom stoljećima bila industrijska četvrt grada, a danas je to najpopularniji kvart u Tallinnu puna zanimljivih obrtničkih trgovina, restorana i galerija. Ono što je u Kalamaji najpoznatije to je tzv. „Kreativni grad Telliskivi“, kompleks starih tvornica u kojem je danas smješteno više od 200 raznih lokala s vrlo raznovrsnim namjenama. A u sklopu posjeta Kalamaji vidjet ćemo i Port Noblessner, nekoć glavnu luku carske Rusije za izgradnju podmornica, a danas jedan od najzanimljivijih urbanih prostora na Baltiku za što je Port Noblessner dobio i nagradu. Vjerujte nam da ne želite propustiti IT mjesto u Tallinnu koje TimeOut magazin govori kao o jednom od najzanimljivijih četvrti u svijetu! Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima, slobodna večer. Noćenje. 

5. dan:TALLINN – HELSINKI (fakultativno) – TALLINN
Doručak. Danas vam svakako preporučujemo posjet prekrasnoj finskoj prijestolnici (doplata za izlet prilikom rezervacije aranžmana, minimum za realizaciju 20 prijavljenih putnika). Poslije doručka pješački odlazak u luku na brod za Helsinki. Plovidba Baltičkim morem do finske prijestolnice traje otprilike dva sata. Po dolasku u luku ukrcaj u autobus i odlazak u panoramski razgled grada. Od svih velikih gradova smještenih na sjeveru Europe za Helsinki možemo reći da je najneobičniji: grad poznat po fantastičnom dizajnu, sjajnim arhitektima, art nouveau građevinama, uopće fantastičnoj sintezi starog i novog. Među razglašenijim Stockholmom i Oslom Helsinki itekako zavređuje pozornost posjetitelja – „Bijeli grad sjevera“ je nevjerojatno šarmantan grad koji će vas osvojiti svojim znamenitostima, neobičnim stjenovitim izgledom, fantastičnim trgovinama, odličnom gastro scenom, itd. Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima ili kupovinu, i sl. Odlazak u luku javnim gradskim prijevozom i povratak brodom u Tallinn u večernjim satima. Noćenje. 

6. dan:TALLINN – VARŠAVA – ZAGREB
Doručak. Odjava iz soba i slobodno prijepodne u Tallinnu za zadnju šetnju gradom. Transfer u zračnu luku u Tallinnu na let LO786 Varšavu u 13.05 sati, slijetanje predviđeno u 13:40 sati i nastavak prema Zagrebu na liniji LO613 u 15:25, dolazak u Zagreb u 17:05. Kraj programa.  

Napomena: prilikom rezervacije zbog prijave brodarskoj kompaniji potrebno je dati ime i prezime, datum rođenja i državljanstvo.

Cijena aranžmana po osobi: 
FIRST MINUTE 4.790 kn / Redovna cijena 4.990 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne naknade i pristojbe: 1.190 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika: 20 / Maksimalan broj putnika: 30

Informacije o letu:
Prijevoznik: LOT
LO612 ZAGREB 12:05 VARŠAVA 13:40
LO781 VARŠAVA 15:05 RIGA 17:35
LO786 TALLIN 13:05 VARŠAVA 13:40
LO613 VARŠAVA 15:25 ZAGREB 17:05


Popusti i doplate:
· 80% popusta za jedno dijete do 1,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete nema svoje sjedalo u avionu i spava sa dvije odrasle osobe u krevetu, ne plaća zrakoplovne pristojbe ukoliko su one posebno naznačene,
· 20% popusta za jedno dijete od 1,99-11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete ima svoje sjedalo u avionu i pomoćni krevet, plaća zrakoplovne pristojbe ukoliko su one posebno naznačene
· trokrevetne sobe (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni


Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb-Varšava-Riga i Tallinn-Varšava-Zagreb
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x20 cm)
 • transfere zračna luka – hotel – zračna luka
 • autobusni prijevoz prema programu
 • dva noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Rigi i tri noćenja s doručkom u Tallinnu u hotelu 3/4*
 • lokalne vodiče za razglede Rige, NP Gauja i Tallinna
 • ulaznice za katedralu u Rigi, Domsku crkvu u Tallinnu, tvrđave u Siguldi i Turaidi (NP Gauja) te za vožnju žičarom iznad Gauje
 • razgledavanja prema programu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje

 • obaveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe i naknade 1.190 kn po osobi (plaća se agenciji prilikom rezervacije aranžmana)
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • doplatu za polupansion u hotelima (paket od četiri večere u hotelima, minimalno 10 prijavljenih putnika: 720 kn odrasli, 650 kn djeca do 11,99 godina)
 • fakultativni izlet u Jurmalu: uključuje prijevoz autobusom uz voditelja putovanja i razgled prema programu (minimalno 20 prijavljenih putnika, plaćanje i prijava u agenciji prilikom rezervacije putovanja): 190 kn po osobi odrasli, djeca do 11,99 godina 140 kn
 • fakultativni cjelodnevni izlet u Helsinki: uključuje prijevoz brodom, voditelja putovanja, razgled prema programu, ulaznicu u Crkvu u stijeni (minimalno 20 prijavljenih putnika, plaćanje i prijava u agenciji prilikom rezervacije putovanja): 590 kn po osobi odrasli, djeca do 11,99 godina 540 kn
 • fakultativni posjet četvrti Kalamaja u Tallinnu: uključuje prijevoz autobusom, lokalnog vodiča i voditelja putovanja (minimalno 20 prijavljenih putnika, plaćanje i prijava u agenciji prilikom rezervacije putovanja): 190 kn po osobi odrasli, djeca do 11,99 godina 140 kn
 • boravišnu pristojbu u iznosu od 1,5-3 EUR po osobi po noćenju – plaća se na recepciji hotela (točan iznos boravišne pristojbe bit će objavljen u završnom pismu)
 • doplata za jednokrevetnu sobu 1.350 kn po osobi, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • napojnicu za vodiča – po želji, nije obavezno, ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča lijepo ih je nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2-5 eur po osobi; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši, a određujete ga sami ako istu želite ostaviti);
 • napojnicu za lokalne vozače – po želji ako ste zadovoljni uslugom vozača cca 5-10 eur po osobi
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Važne napomene

VAŽNE INFORMACIJE
- Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja zrakoplovne kompanije LOT objavljenom u siječnju 2021. godine i podložna su promjeni.
- Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
- Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x20 cm).
- Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda lokaliteta na turi, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
- Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala na autobusnim programima, i sl.).
- Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
- Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
- Organizator putovanja nije odgovoran za gužve u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
- Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Napomena: U Finskoj, Latviji i Estoniji valuta je euro. Lokalno vrijeme u svim navedenim zemljama je +1 sat u odnosu na hrvatsko. Ponesite na put odjeću i obuću za različite vremenske prilike, obavezno jaknu, vestu, čvršću sportsku obuću, zaštitu od kiše, ali naravno i ljetnu laganiju odjeću.

Republika Estonija je država na sjeveroistoku Europe, na obali Baltičkog mora i Finskog zaljeva. Graniči s Rusijom na istoku i Latvijom na jugu, a od Finske je odvaja Finski zaljev. Estonija je članica Europske unije i NATO-a od 2004. godine.

Latvija, često zvana i Letonija, je pribaltička europska država. Graniči s Estonijom na sjeveru, Rusijom na istoku, Bjelorusijom na jugoistoku, te Litvom na jugu. Na zapadu izlazi na Baltičko more.

Finska je nordijska država u sjeveroistočnoj Europi, s 5.416.000 stanovnika i površine od 338.144 kvadratnih kilometara. Najveći dio Finske je nizak, blago valovit, šumovit kraj s mnogo jezera. Ima 187.888 jezera (većih od 500 m2) te 179.584 otoka. Glavni je grad Helsinki. Finci pripadaju ugrofinskoj skupini naroda i govore finskim jezikom. Uz finski službeni jezik je i švedski.

Tallinnn, glavni grad Estonije, osnovali su vitezovi Teutonci na temeljima starijeg naselja na samom ulazu u Finski zaljev. Pristup uniji trgovačkih esnafa Hansa, od 1284.g., utjecao je na brzi i veliki napredak grada. Glavni grad Estonije iznimno je atraktivan sa svojih 26 kula na zidinama koje ga i danas okružuju, s brojnim crkvama na brdu Dom i Donjem gradu, gotičkim crkvenim tornjevima koji se kao koplja uzdižu prema nebu. Odiše atmosferom srednjevjekovnog grada uskih popločanih ulica, gotovo bez prometa. Uvršten je na listu svjetske kulturne baštine organizacije UNESCO.

Riga je glavni grad Latvije. S oko 720 000 stanovnika također je i najveći grad te države. Nalazi se na ušću rijeke Zapadne Dvine (lav. Daugave) u Baltičko more, u južnom dijelu Riškog zaljeva. Riga je najveći grad u baltičkim državama i ima status glavnog kulturnog, obrazovnog, političkog, financijskog, komercijalnog i industrijskog centar Baltika. Stara Riga (lav. Vecrīga) nalazi se na UNESCO-voj listi svjetske baštine jer ima najveći broj građevina u stilu secesije (jugendstila) u Europi.

Helsinki je glavni i najveći grad Finske. Smješten je u južnom dijelu zemlje na obali Finskog zaljeva. Helsinki čini konurbaciju s još tri grada - Espoo, Vantaa i Kauniainen, koji su zajedno nazvani područje glavnog grada. Ovo područje ima 1 231 000 stanovnika.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Hrvatski državljani mogu u Latviju, Estoniju i Finsku putovati s važećom putovnicom ili osobnom iskaznicom. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Finskoj nalazi se u Helsinkiju. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Finskoj koje pokriva i Republiku Estoniju (Helsinki) nalazi se na adresi : Kruunuvuorenkatu 500160 Helsinki, Finska.
Korisni podaci: tel 00358 9 685 0170, fax 00358 9 622 2221, e-mail:croemb.helsinki@mvep.hr Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik: Josip Buljević

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a 72 sata prije putovanja dobit ćete završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 20, a maksimalan broj putnika je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket-aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
· gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
· kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
· online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama)

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142, Žumberačka 4, 10 430 Samobor.

Polica jamčevine br. 45-7002795015 uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 11-7002795017, uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Rezerviraj

ako ste se već odlučili za ovo putovanje i želite podatke za uplatu i sve ostale podatke za ugovaranje putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »