RAZIGRANI MILANO - 2 dana autobusom

FIRST MINUTE

Program putovanja

Putovanje Milano, uz posjet izložbi Harry Potter i Acquatica parku, 2 dana autobusom 01.09.- 02.09.2018.

Razigrani program za razigrane u duši! Idealan program za mlade i obitelji s djecom. U subotu razgledavamo Milano, a u nedjelju posjećujemo izložbu Harry Potter te Acquatica Park. Uđite u svijet malog čarobnjaka, uživajte u magičnim likovima, učionicama, kulisama, rekvizitima i kostimima koji se koriste pri snimanju ovog serijala i to sve u prostoru od čak 1400m2! A nakon toga se rashladite i uživajte u brojnim vodenim atrakcijama Acquatica vodenog parka. Ukoliko niste ljubitelj vodenih parkova, poslijepodne možete provesti u Milanu.

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

1. dan ZAGREB / RIJEKA – MILANO
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5.00 sati. Moguć ukrcaj u Karlovcu i Rijeci, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku prvo odlazimo u hotel te poslije kraćeg odmora odlazimo gradskim prijevozom u centar grada. Razgled započinjemo od Milanske katedrale – Duoma, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu. Izgrađena od bijelog mramora, svojom čipkastom vanjštinom ostavlja nezaboravan dojam. U slobodno vrijeme možete proviriti u poznatu Vittorio Emanuele, galeriju sa skupim restoranima i trgovinama. Slijedi nam milanska Scala, u kojoj se mogu vidjeti poznata operna djela po paprenim cijenama ulaznica. Jedan od simbola Milana je svakako Castello Sforza, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. godine, a završen je deset godina kasnije. Doznajte zanimljive priče o milanskoj obitelji Sforza, jednoj od najpoznatijih talijanskih obitelji. U unutrašnjosti dvorca, pored visokih zidina i kula od cigle nalaze se i djela Bramantea i Leonarda iz njegove značajne milanske faze. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan HARRY POTTER IZLOŽBA – ACQUATICA PARK – RIJEKA / ZAGREB
Ovaj dan u potpunostima je posvećen našim razigranim putnicima. Nakon doručka krećemo prema Fabbrice del Vapore, nekadašnjoj tvornici električnih tramvaja koja je sada centar za umjetnost namijenjen djeci i mladima. Tu se do 9.9.2018. odvija izložba Harry Potter. Uđite u svijet malog čarobnjaka, uživajte u magičnim likovima, kulisama, rekvizitima i kostimima koji se koriste pri snimanju ovog serijala i to sve u prostoru od čak 1400m2! Isprobajte lopticu za Metloboj, povucite vlastitu Mandragoru u jednoj od učionica Hogwartsa ili sjednite u veliki Hagridov stolac. Slobodno vrijeme za posjet izložbi. Oko podneva krećemo prema Acquatica vodenom parku koji se nalazi u okolici Milana. Rashladite se u vruće ljetne dane, spuštajte se niz brojne tobogane i uživajte u 15 vodenih atrakcija. I ne zaboravite se dobro zabaviti pri tome! Mogućnost ostanka u Milanu uz slobodno vrijeme za vlastiti program do zajedničkog polaska grupe. Polazak prema Hrvatskoj oko 18 sati. Dolazak u Zagreb iza ponoći.

First minute cijena aranžmana po osobi: 690 kn / Redovna cijena: 750 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta  /  Minimalan broj putnika: 40

Popusti i doplate
· jedno dijete 4-11,99 god. na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 20% popusta
· odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj sobi 10%
· trokrevetne sobe na upit
· polazak iz Čakovca i Varaždina uz doplatu 60 kn po osobi

Autobus iz Karlovca kreće s parkirališta benzinske pumpe Ka Petrol u 06.15, a iz Rijeke, Sjeverno odmorište Vrata Jadrana u 08.00 sati. Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava. Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.

Idealan program za mlade i obitelji s djecom!

Overview


Napisala i uređuje program

 

Video

POŠALJI UPIT