RAZIGRANI MILANO - 2 dana autobusom

FIRST MINUTE
CIJENA OD:690kn

Program putovanja

Putovanje Milano, uz posjet izložbi Harry Potter i Acquatica parku, 2 dana autobusom 14.07. i 01.09.2018.

Razigrani program za razigrane u duši! Idealan program za mlade i obitelji s djecom. U subotu razgledavamo Milano, a u nedjelju posjećujemo izložbu Harry Potter te Acquatica Park. Uđite u svijet malog čarobnjaka, uživajte u magičnim likovima, učionicama, kulisama, rekvizitima i kostimima koji se koriste pri snimanju ovog serijala i to sve u prostoru od čak 1400m2! A nakon toga se rashladite i uživajte u brojnim vodenim atrakcijama Acquatica vodenog parka. Ukoliko niste ljubitelj vodenih parkova, poslijepodne možete provesti u Milanu.

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

1. dan ZAGREB / RIJEKA – MILANO
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5.00 sati. Moguć ukrcaj u Karlovcu i Rijeci, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku prvo odlazimo u hotel te poslije kraćeg odmora odlazimo gradskim prijevozom u centar grada. Razgled započinjemo od Milanske katedrale – Duoma, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu. Izgrađena od bijelog mramora, svojom čipkastom vanjštinom ostavlja nezaboravan dojam. U slobodno vrijeme možete proviriti u poznatu Vittorio Emanuele, galeriju sa skupim restoranima i trgovinama. Slijedi nam milanska Scala, u kojoj se mogu vidjeti poznata operna djela po paprenim cijenama ulaznica. Jedan od simbola Milana je svakako Castello Sforza, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. godine, a završen je deset godina kasnije. Doznajte zanimljive priče o milanskoj obitelji Sforza, jednoj od najpoznatijih talijanskih obitelji. U unutrašnjosti dvorca, pored visokih zidina i kula od cigle nalaze se i djela Bramantea i Leonarda iz njegove značajne milanske faze. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan HARRY POTTER IZLOŽBA – ACQUATICA PARK – RIJEKA / ZAGREB
Ovaj dan u potpunostima je posvećen našim razigranim putnicima. Nakon doručka krećemo prema Fabbrice del Vapore, nekadašnjoj tvornici električnih tramvaja koja je sada centar za umjetnost namijenjen djeci i mladima. Tu se do 9.9.2018. odvija izložba Harry Potter. Uđite u svijet malog čarobnjaka, uživajte u magičnim likovima, kulisama, rekvizitima i kostimima koji se koriste pri snimanju ovog serijala i to sve u prostoru od čak 1400m2! Isprobajte lopticu za Metloboj, povucite vlastitu Mandragoru u jednoj od učionica Hogwartsa ili sjednite u veliki Hagridov stolac. Slobodno vrijeme za posjet izložbi. Oko podneva krećemo prema Acquatica vodenom parku koji se nalazi u okolici Milana. Rashladite se u vruće ljetne dane, spuštajte se niz brojne tobogane i uživajte u 15 vodenih atrakcija. I ne zaboravite se dobro zabaviti pri tome! Mogućnost ostanka u Milanu uz slobodno vrijeme za vlastiti program do zajedničkog polaska grupe. Polazak prema Hrvatskoj oko 18 sati. Dolazak u Zagreb iza ponoći.

First minute cijena aranžmana po osobi: 690 kn / Redovna cijena: 750 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta  /  Minimalan broj putnika: 40

Popusti i doplate
· jedno dijete 4-11,99 god. na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 20% popusta
· odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj sobi 10%
· trokrevetne sobe na upit
· polazak iz Čakovca i Varaždina uz doplatu 60 kn po osobi

Autobus iz Karlovca kreće s parkirališta benzinske pumpe Ka Petrol u 06.15, a iz Rijeke, Sjeverno odmorište Vrata Jadrana u 08.00 sati. Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava. Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.

Idealan program za mlade i obitelji s djecom!

Cijene putovanja

Datum polaska:
14.07.2018
Datum povratka:
15.07.2018
Grad polaska:
ZG / KA / RI / VŽ / ČA
Mjesto polaska: KA Petrol / V.Jadrana / Varaždin / Čakovec / AK Zagreb
Cijena:
690 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
Šifra: I0
 REZERVIRAJ ZA 14.07.  POŠALJI UPIT ZA 14.07.
Datum polaska:
01.09.2018
Datum povratka:
02.09.2018
Grad polaska:
ZG / KA / RI / VŽ / ČA
Mjesto polaska: KA Petrol / V.Jadrana / Varaždin / Čakovec / AK Zagreb
Cijena:
690 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
Šifra: I0
 REZERVIRAJ ZA 01.09.  POŠALJI UPIT ZA 01.09.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u Milanu ili okolici u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom
 • razgled Milana prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • doplata za jednokrevetnu sobu 190 kn (obavezna doplata ako osoba putuje sama)
 • boravišna pristojba 1,5 – 4 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*
 • slušalice za razgled Milana 3 eur po osobi
 • ulaznicu za izložbu Harry Potter: odrasli 180 kn, djeca do 12 godina 160 kn (u cijenu je uključena i rezervacija termina za izložbu) - obvezna najava i plaćanje u agenciji
 • ulaznicu za Acquatica Park: odrasli 25 eur, djeca od 100-140 cm visine 15 eur, djeca ispod 100 cm visine gratis (u cijenu je uključena ulaznica i prijevoz do vodenog parka) – plaćanje na licu mjesta (minimum 30 prijavljenih)
 • riznicu u Katedrali 3 eur (ulaz u Katedralu je besplatan samo za osobe koje se žele pomoliti, puštaju u vremenskim razmacima uz stroge kontrole)
 • napojnicu za vozača i vodiča 2 – 4 eur po osobi (po želji, nije obavezno)
 • putno osiguranje


Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
• za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj. 3,4  100 kn
- 2 red – sj. 5,6,7,8  100 kn
• za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

VAŽNE INFORMACIJE
· raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
· završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
· fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
· organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
· agencija Idea putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
· agencija zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 29 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 48 sati prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
· gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
· kreditne kartice, jednokratno i obročno: American Express, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
· online putem web stranice.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., ID KOD: HR-AB-080951142. Polica jamčevine br. 1501-00000647 uplaćena kod Wiener osiguranja Vienna Insurance group d.d. Zagreb, Slovenska 24. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Pronađite lokaciju na karti

Overview


Napisala i uređuje program

 

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT