SINGAPUR I BALI - 11 dana zrakoplovom

Zrakoplovom iz Zagreba

Program putovanja

Putovanje Singapur i Bali 11 dana avionom 28.10.-07.11.2017.

1. DAN: ZAGREB – AMSTERDAM – SINGAPUR let
U IŠČEKIVANJU „AZIJSKOG NEW YORKA“

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije leta. Prijava na let u 11.55 sati prema Amsterdamu s predviđenim dolaskom u 14.00 sati. Nastavak leta iz Amsterdama je predviđen u 20.55 sati, a dolazak u Singapur u 15.35 sati (lokalna vremena).

2. DAN: SINGAPUR  noćenje
ZNAMENITI CLARK QUAY

Pristanak u Singapur, lavlji grad i jedan od najljepših gradova jugoistočne Azije. Prijevoz do hotela. Mogućnost odlaska u večernjim satima do četvrti Clarke Quaya gdje se nalaze brojni barovi, pubovi i diskoteke.

3. DAN: SINGAPUR doručak, noćenje
RAZGLED LAVLJEG GRADA

Odlazak u razgledavanje grada nakon doručka: Esplanada - stari parlament - Vrhovni sud - Gradska vijećnica - Litlle India. Nastavak do luke i parka Merlion od kuda se pruža prekrasan pogled na uvalu. Vožnja kroz financijsku četvrt do prekrasnog parka Garden by the Baya koji je nastao u sklopu „City in the Garden“. Šetnja među vrtovima „Flower Dome“ i „Cloud Forest Dome“. Slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.

4. DAN: SINGAPUR doručak, noćenje
PREKRASAN HOTEL MARINA BAY SANDS

Nakon doručka slijedi vožnja do čarobnih botaničkih vrtova, u kojima se odvijaju brojne radionice, a krase ih prekrasne orhideje i ostalo egzotično raslinje. Razgled botaničkog vrta „National Orchid Garden“. Slijedi dolazak do jednog od najatraktivnijih svjetskih hotela Marina Bay Sands na čijem se vrhu nalazi bazenski kompleks i spektakularna platforma s pogledom na Singapur. Nakon razgleda, slijedi povratak u hoteli i po želji (doplata) odlazak na noćni safari. Noćenje.

5. DAN: SINGAPUR – BALI, doručak, večera, noćenje
OTOK SENTOSA

Odlazak do zanimljivog otoka Sentosa kojeg nazivaju “otok zabave“, do kojeg ćemo doći gondolom dok će nam se tijekom vožnje otkrivati spektakularni pogledi na grad. Otok je poseban prvenstveno zbog plaža, prirode i brojnih zabavnih atrakcija. Poslijepodne slijedi prijevoz do zračne luke i let na Bali. Po dolasku, transfer do hotela i smještaj.

6. DAN: BALI doručak, večera, noćenje
VULKANSKI KRATER I JEZERA

Mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet do vulkana Batur. Put će nas voditi pokraj sela u kojima se mogu pronaći razne obrtne radionice. Razgledati ćemo tradicionalnu kuću i živopisnu lokalnu tržnicu s tropskim voćem. Posjet hramu  pročišćenja sa svetim izvorima, a kasnije uspon do ruba kratera na vidikovac s kojeg se pruža lijep pogled na vulkan, jezero Batur smješten u krateru i slikoviti krajolik. Povratak u poslijepodnevnim satima preko prostranih rižinih polja. Večera.

7. DAN: BALI doručak, večera, noćenje
PLANTAŽE ZAČINA

Upoznati ćemo istočnu stranu otoka. Vožnja u Besakih, najveće vjersko središte s brojnim hramovima, smješteno u podnožju najvišeg vulkana Angunga, visokog 3142 m. Razgledati ćemo kompleks hramova, a zatim slijedi nastavak vožnje preko rižinih polja do jednog od začinskih vrtova s cimetom, vanilijom, kavom… Nastavak vožnje uz obalu crnog vulkanskog pijeska i pokraj brojnih ribarskih sela. Povratak u hotel i večera.

8. DAN: BALI doručak, večera, noćenje
PLES BEZ GLAZBE

Mogućnost odlaska na shopping izlet. Vožnja do sela u kojem se mogu kupiti proizvodi od zlata, srebra, kamena ili drveta. Slijedi vožnja u živahni gradić Ubud i posjet modernoj umjetničkoj galeriji. Odlazak na predstavu atraktivnog balijskog plesa Kecak&Fire koji se pleše bez glazbene pratnje. Povratak u hotel.

9. – 10. DAN: BALI doručak, večera, noćenje
ODMOR

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje na rajskim plažama Balija. Uz doplatu, predlažemo najam bicikla i istraživanje otoka u pratnji lokalnog vodiča. Deseti dan je organiziran transfer do zračne luke i predviđen let u 20.40 sati iz Denpasara prema Amsterdamu gdje je predviđeni dolazak u 07.35 (lokalna vremena).

11. DAN: AMSTERDAM – ZAGREB
Po dolasku u Amsterdam, slijedi nastavak leta u 09.20 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 11.10 sati. Završetak putovanja.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 20 putnika: 14.110 kn
min. 15 putnika: 15.580 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.050 kn

Popusti:
- dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

Granične vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske za Singapur nije potrebna viza, samo putovnica koja važi još 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju. Viza za Bali plaća se na licu mjesta (35 EUR).

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.  Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

Singapur, tropski raj Bali i tisuće hramova!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT