ŠPANJOLSKA COSTA BRAVA - AQUA HOTEL ONABRAVA 4* - 8 dana zrakoplovom

SANTA SUSANNA
CIJENA OD:4.845kn

Opis ponude

Španjolska, Costa Brava, Santa Susanna, ljetovanje na Mediteranu
Direktni letovi svakog četvrtka 06.06.-03.10.2019. iz Ljubljane!

Aqua Hotel Onabrava 4*

Lokacija:
Omiljeni hotel, otprilike 100 m od pješčane plaže, u ljetovalištu Santa Susanna, 600 m od centra mjesta Malgrat de Mar, 33 km od zračne luke Girona i 74 km od zračne luke Barcelona, 10 m od autobusne stanice.
Ponuda: restoran, bar; bazen, dječji bazen, unutarnji bazen, jacuzzi; parna kupelj, sauna, masaže, kozmetički salon; internet kutak (doplata), bežični internet; mini klub; teretana, stolni tenis i nogomet, biljar; animacija. Ručnici za plažu (depozit), besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen, na plaži uz doplatu.
Smještaj
Standard sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, telefon, sat-tv, bežični Internet, mini bar (doplata), sef (doplata), balkon. Mogućnost dva dodatna kreveta.
Premium sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, bežični Internet, mini bar (doplata), sef (doplata), balkon, pogled bazen ili morska strana. Mogućnost dva dodatna kreveta

Usluga polupansion: buffet doručak i večera.
Puni pansion (doplata): buffet doručak, ručak i večera.

DJECA: dijete do 2 god putuje besplatno na charter letovima (osim ako u vrijeme boravka ne napuni 2 godine, tada plaća cijenu zrakoplovnog prijevoza), bez sjedala u zrakoplovu, te ležaja i usluge u hotelu.

Informacije o letu
Polazak: četvrtak 09:20 - 11:15
Ljubljana - Girona
Trajanje leta : 01:55 (Adria Airways)

Povratak: četvrtak 12:00 - 13:45 
Girona - Ljubljana 
Trajanje leta : 01:45 (Adria Airways)

Navedene su lokalne satnice na destinaciji. Satnice letova su informativne i neobvezujuće. Točan red letenja biti će naveden u završnoj obavijesti o putovanju.


SANTA SUSANNA i MALGRAT DE MAR
Na jugu Costa brave i uz obalu Costa Maresme, pronaći ćete 2 km dugu promenadu uz pješčanu  plažu  i  kristalno,  čisto  more.  U  ugodnim  gradićima  Santa  Susanna  i  Malgrat  de  Mar se  osjeća  opuštena  atmosfera,  a  moći  ćete  uživati  u  prvoklasnim  restoranima,  kavanama, barovima i shoppingu. Oba su ljetovališta kao stvorena za obiteljski odmor jer pješčana plaža nudi  obilje  zabave  i  vodenih  sportova.  Santa  Susanna  očarava  starom  gradskom  jezgrom  i  mondenošću koja se osjeća u hotelima. Od Barcelone je udaljena svega 58 km, a u blizini se nalaze 2 veća aqua parka Marine Land i Water World. Ukoliko poželite noćnu zabavu, Lloret de Mar je udaljen svega 12 km.

 

Cijene putovanja

Mogući period od:
13.06.2019
Mogući period do:
05.09.2019
Grad polaska:
Ljubljana
Mjesto polaska: ZL Ljubljana
Cijena:
od 4.845 kn
Boravak:
8 dana
TERMINI I CIJENE PREMA TABLICI
Šifra: D10
 POŠALJI UPIT

Cijena uključuje:

 • povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe
 • prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: do 23 kg
 • autobusni prijevoz do/od odabranog objekta
 • 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu
 • predstavnika agencije u zračnoj luci
 • asistenciju slovenskog predstavnika na destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
 • povratni transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb
 • parking u Zračnoj luci Ljubljana
 • doplata za gorivo iznosi 90 kn po osobi. Doplata stupa na snagu s danom 31.05.2019 i vrijedi kao obavezna doplata za već izvršene rezervacije i sve nove rezervacije s polascima od 21.06.2019 nadalje (uključujući i 21.06.). 
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti


PLAĆANJE BORAVIŠNE PRISTOJBE: cijene aranžmana na destinaciji Španjolska, ne uključuju trošak boravišne pristojbe, koja se plaća prilikom prijave u odabranom hotelu/objektu. Cijena boravišne pristojbe se razlikuje glede na kategoriju hotela odnosno pojedinog objekta.  U Španjolskoj trošak iznosi 1 EUR po osobi i danu (vrijedi za osobe starije od 16 god). Podaci su informativni i podložni promjenama.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT