ŠRI LANKA - ODMOR NA OBALI INDIJSKOG OCEANA - 10 dana zrakoplovom

Program putovanja

Putovanje Šri Lanka - odmor na obali Indijskog oceana 10 dana avionom 02.02.-11.02.2018.

1. dan / ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR218 (Qatar Airways) u 17:50 sati.

2.dan / DOHA – COLOMBO - INDURUWA
Dolazak u Dohu u 01:10 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Colombu u 02:10 sati. Dolazak u Colombo predviđen je u 09:20 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, sastanak sa predstavnikom lokalne agencije.

3.-8. dan / INDURUWA
Boravak u hotelu 4* na bazi polupansiona (mogućnost doplate za all inclusive). Mogućnost fakultativnih izleta uz vođenje na engleskom jeziku.

9. dan / INDURUWA - COLOMBO – DOHA
Doručak. U poslijepodnevnim satima organizirani prijevoz do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 20:55 na liniji QR 655. Dolazak u Dohu u 23:30 sati po lokalnom vremenu.

10. dan / DOHA - ZAGREB
Nastavak leta za Zagreb u 01:20 sati, dolazak u Zagreb u 05:30 po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 5.990 kn
First minute: 5.690 kn  
(do 18.12.)
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.490 kn

Minimalan broj putnika:15

Popusti:
- za dijete od 2-12 godina na pomoćnom krevetu: 20% (na osnovnu cijenu aranžmana)
za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može kombinirati sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za ulazak na Šri Lanku. Dobiva se elektronskim putem. Potrebno je dostaviti kopiju putovnice na vrijeme agenciji, najbolje prilikom rezervacije putovanja. Mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Napomena
Mogućnost izbora odmora u drugim hotelima u ljetovališnim zonama Beruwela i Bentota na bazi usluge prema vlastitim izboru - na upit.
Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju, državnim praznicima i ostalim nepredvidljivim okolnostima (gužve u prometu itd..). Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

KORISNE INFORMACIJE
ŠRI LANKA

Službeno ime: Demokratska Socijalistička Republika Šri Lanka
Glavni grad: Colombo
Službeni jezik: singaleški i tamilski
Vremenska razlika: +3.5/+4.5 u odnosu na Hrvatsku
Novčana jedinica: srilanska rupija (LKR)
Napon struje: 230 V
Viza: hrvatskim državljanima viza za ulazak na Šri Lanku viza je potrebna. Dobiva se elektronskim putem Potrebno je dostaviti kopiju putovnice na vrijeme agenciji, najbolje prilikom rezervacije putovanja. Mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Trošak vize 250 kn po osobi. Usluga ishođenja vize je 50 kn.
Cijepljenje: nije potrebno, a svakako je dobro provjeri kod HZZO-a prije putovanja.
Pozivni broj zemlje: +94
Klima: tropska, monsunska na jugu, umjerena na sjeveru, na jugozapadu otoka od prosinca do ožujka prevladava sušno razdoblje, a u siječnju su na istočnom dijelu.
Odjeća i obuća: udobna i laganija odjeća, kišobran ili kišni ogrtač, udobne cipele za hodanje.
Hrana i piće: obavezno piti flaširanu vodu.
Temperatura: dnevna temperatura u proljeće se kreće od 30 stupnjeva na više, dok u noći pada u prosjeku na 25 stupnjeva.

 

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT