ST. PETERSBURG - 4 dana zrakoplovom

FIRST MINUTE

Program putovanja

Putovanje St. Petersburg 4 dana avionom 11.10.2018.

Mogućnost priključnih letova iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra.

1. dan: ZAGREB – ST.PETERBURG
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 minuta prije polaska. Prijava na direktan let Croatia Airlines OU530 za St.Peterburg s polaskom u 14.20 sati. Po dolasku u zračnu luku Pulkovo u 18.00 , slijedi transfer do grada, smještaj u hotel. Odlazak u večernju šetnju Nevskim prospektom do Dumske ulice s mnogobrojnim barovima, klubovima i diskotekama. Noćenje.

2. dan: ST.PETERBURG
Doručak.Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Nevski prospekt, Kazanska saborna crkva, Palača Stroganov, Zimski dvorac, Admiralitet, Isakijevska saborna crkva, spomenik Petru I Velikom,Petropavlovska utvrda, Petropavlovska saborna crkva s najvišim zvonikom na svijetu i zlatnom spiralom visokom 123 m., grobovi Romanovih od vremena Petra I Velikog.. Poslijepodne, slobodno vrijeme, predlažemo odlazak na 1-satnu vožnju brodom po Nevi, Fontanki i kanalima na kojima je grad sagrađen. Iskrcaj uz Marsovo polje, šetnja po Ljetnom vrtu, Mihajlovski zamak. U večernjim satima mogućnost odlaska na baletnu predstavu u Mariinsky ili Mikhailovsky teatar, ovisno o programu u terminu putovanja.Noćenje.

3. dan: ST. PETERBURG - ERMITAŽ ( fakultativni izlet PETERHOF)- ST.PETERBURG
Doručak. Odlazak na razgled u pratnji lokalnog vodiča: vožnja podzemnom željeznicom do Državnog muzeja Ermitaž, razgled jedne od najznamenitijih svjetskih zbirki umjetnina u kompleksu Zimskog Dvorca, nekadašnjeg doma carske obitelji od 1732. do 1917. g.,kada su ga zauzeli boljševici .Kolekcija sadrži djela Leonarda, Rembrandta, Rafaela, Renoira, Moneta, Canove ..Dvorski trg, Aleksandrov stup, zdanje Generalštaba. Poslijepodne slobodno vrijeme. Povratak u hotel podzemnom željeznicom, ili prijava na fakultativni izlet „Peterhof“: ukrcaj na hidrogliser,vožnja Finskim zaljevom od Ermitaža do Peterhofa,ljetnog dvorca Petra I Velikog, šetnja prekrasnim vrtova sa skulpturama i vodoskocima, odakle se pruža pogled na cijeli zaljev.Nakon razgleda povratak hidrogliserom. Noćenje.

4. dan: ST.PETERBURG- PUŠKINOVO CARSKO SELO – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela, polazak na izlet autobusom do Puškinovog Carskog sela, posjet dvorcu Katarine II,s poznatom Jantarnom sobom, šetnja prekrasnim dvorskim parkom. Transfer do Zračne luke, prijava na let OU 531 za Zagreb u 18.50 sati, s dolaskom u 20.45 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
- polazak 11.10. FIRST MINUTE 3.890 kn* / Redovna cijena 3.990 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe iz Zagreba 890 kn, iz Splita,Dubrovnika,Pule 970 kn

*First minute
cijena vrijedi za uplate do 60 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM cijeni

Najmanji broj putnika: 20

Popusti:
- 10% popusta za djeca do 12 god. na pomoćnom ležaju
- 5% popusta za osobe starije od 12 god

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za ulazak u Rusiju.
Za vizu je potrebno: ispunjen formular koji ćete dobiti u agenciji, putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od datuma povratka, 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (3x4 cm kao za putovnicu), najmanje 2 prazne stranice u putovnici

Važne napomene:
Osiguranje nije uključeno u cijenu aranžmana. Obavezna je uplata police putnog zdravstvenog osiguranja uz pokriće 30.000 Eur.
Kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Rusije i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili nadležnom konzulatu.
Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.
Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova ovisno o izmjenama u redu letenja ili kada to zahtijevaju okolnosti tijekom putovanja

Uključene ulaznice: Ermitaž, Petropavlovska utvrda i crkva, Isakijevska saborna crkva, izlet Puškinovo Carsko selo!

Video

POŠALJI UPIT