SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU 2018. - 3 dana zrakoplovom

GRUPNI POLAZAK

Program putovanja

Svjetsko prvenstvo u nogometu, utakmica Argentina-Hrvatska, Moskva i Nizhny Novgorod 3 dana avionom 20.06.-22.06.2018.

1. dan 20.06.2018. ZAGREB – BEČ – MOSKVA - NIZHNY NOVGOROD
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Beč te polijetanje zrakoplova u 08,25 sati, s dolaskom u Beč u 09,20 sati, slijedi let za Moskvu u 10,00 i dolazak u 13,45 sati. Doček lokalnog vodiča i odlazak u panoramski razgled glavnog grada Rusije – Moskve. Po završetku razgleda, na glavnoj željezničkoj stanici slijedi check in te ukrcaj u brzi vlak za Nizhny Novgorod u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak na željeznički kolodvor u Nizhny Novgorod, transfer do hotela, smještaj i noćenje.

2. dan 21.06.2018. Nizhny Novgorod UTAKMICA ARGENTINA – HRVATSKA U 21,00 SAT
Doručak. Odlazak s lokalnim vodičem na engleskom jeziku u razgled centra Novgoroda. Grad je utemeljen još u 13. stoljeću te ga je njegova burna povijest, kao i sačuvana arhitektura, dovela među top 100 gradova pod zaštitom organizacije UNESCO. Kao podsjetnik svoje burne prošlosti još i danas stoji tvrđava i zidine Kremlja, a poseban ugođaj i dobrodošlicu za navijače biti će organiziran u pješačkoj ulici Bolshay Pokrovskay. Slobodno poslijepodne za pripremu odlaska na utkamicu a predlažemo i uživanje u bogatoj eno i gastro ponudi grada. Individualni polazak prema stadionu, uz glasnu podršku hrvatskoj momčadi protiv Argentinaca predvođenih Messiem. Nakon utakmice individualni povratak u hotel.

ARGENTINA – HRVATSKA │21.00 sat

3. dan 22.06.2018. NIZHNY NOVGOROD – MOSKVA – BEČ - ZAGREB
Rana odjava iz hotela. Transfer do glavnog željezničkog kolodvora i ukrcaj na brzi vlak prema Moskvi. Po dolasku, slijedi transfer za zračnu luku u Moskvi s dolaskom oko 12,00 sati Polijetanje zrakoplova za Beč u 14,35 sati, s dolaskom u 16,00 sati. Nastavak leta za Zagreb u 17,15 sati . Predviđeno vrijeme dolaska u 18,05 sati.

Cijena putovanja po osobi:  9.990 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.290

Minimum prijavljenih putnika: 30

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za Rusiju.
Viza za Rusiju je obaveza za putnike koji nemaju Fan ID i ulaznicu za koju se potrebno registrirati na https://www.fan-id.ru/registration.html?locale=EN i popuniti obrazac za prijavu. Vaš zahtjev za ishođenjem će biti razmotren u roku 72 sata nakon kojeg ćete dobiti obavijest o statusu Fan ID-a. Fan ID se izdaje jednom za sve utakmice Svjetskog prvenstva 2018. bez obzira koliko utakmica ćete posjetiti. Fan ID je potreban svim navijačima za ulazak na stadion te predstavlja dokument poput akreditacije s Vašom slikom i osobnim podacima, a samo nosioci ulaznica mogu dobiti Fan ID. Rok isporuke Fan ID-a u inozemstvo iznosi do 30 dana.
Organizator može posredovati u ishođenju Fan ID te je potrebno dostaviti: kopiju ulaznice ili broj registracije (ticket request ID), kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu, broj mobitela i e-mail te adresa na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača. Cijena usluge je 125 kn. 
Viza za Rusiju 475 kn + 100 kn troškovi izdavanja vize; obavezna za putnike koji nemaju FAN ID i ulaznicu. Viza se izdaje u roku 7-14 dana po redovnom postupku. Doplata za ubrzani postupak iznosi 400 kn.

Napomene:
Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, najkasnije 20 dana prije početka putovanja, Organizator će obavijestiti putnike o otkazu putovanja. Prilikom potvrde rezervacije preporučujemo uplatiti dodatna putna osiguranja te zdravstveno osiguranje. Organizator zadržava pravo povećanja cijene putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, kao i u slučaju manjeg broja osoba.  Putovanje nije prikladno za putnike smanjene pokretljivosti.

Dobra lokacija hotela!

POŠALJI UPIT