SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU 2018. - 3 dana zrakoplovom

GRUPNI POLAZAK
CIJENA OD:9.990kn

Program putovanja

Svjetsko prvenstvo u nogometu, utakmica Argentina-Hrvatska, Moskva i Nizhny Novgorod 3 dana avionom 20.06.-22.06.2018.

1. dan 20.06.2018. ZAGREB – BEČ – MOSKVA - NIZHNY NOVGOROD
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Beč te polijetanje zrakoplova u 08,25 sati, s dolaskom u Beč u 09,20 sati, slijedi let za Moskvu u 10,00 i dolazak u 13,45 sati. Doček lokalnog vodiča i odlazak u panoramski razgled glavnog grada Rusije – Moskve. Po završetku razgleda, na glavnoj željezničkoj stanici slijedi check in te ukrcaj u brzi vlak za Nizhny Novgorod u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak na željeznički kolodvor u Nizhny Novgorod, transfer do hotela, smještaj i noćenje.

2. dan 21.06.2018. Nizhny Novgorod UTAKMICA ARGENTINA – HRVATSKA U 21,00 SAT
Doručak. Odlazak s lokalnim vodičem na engleskom jeziku u razgled centra Novgoroda. Grad je utemeljen još u 13. stoljeću te ga je njegova burna povijest, kao i sačuvana arhitektura, dovela među top 100 gradova pod zaštitom organizacije UNESCO. Kao podsjetnik svoje burne prošlosti još i danas stoji tvrđava i zidine Kremlja, a poseban ugođaj i dobrodošlicu za navijače biti će organiziran u pješačkoj ulici Bolshay Pokrovskay. Slobodno poslijepodne za pripremu odlaska na utkamicu a predlažemo i uživanje u bogatoj eno i gastro ponudi grada. Individualni polazak prema stadionu, uz glasnu podršku hrvatskoj momčadi protiv Argentinaca predvođenih Messiem. Nakon utakmice individualni povratak u hotel.

ARGENTINA – HRVATSKA │21.00 sat

3. dan 22.06.2018. NIZHNY NOVGOROD – MOSKVA – BEČ - ZAGREB
Rana odjava iz hotela. Transfer do glavnog željezničkog kolodvora i ukrcaj na brzi vlak prema Moskvi. Po dolasku, slijedi transfer za zračnu luku u Moskvi s dolaskom oko 12,00 sati Polijetanje zrakoplova za Beč u 14,35 sati, s dolaskom u 16,00 sati. Nastavak leta za Zagreb u 17,15 sati . Predviđeno vrijeme dolaska u 18,05 sati.

Cijena putovanja po osobi:  9.990 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.290

Minimum prijavljenih putnika: 30

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za Rusiju.
Viza za Rusiju je obaveza za putnike koji nemaju Fan ID i ulaznicu za koju se potrebno registrirati na https://www.fan-id.ru/registration.html?locale=EN i popuniti obrazac za prijavu. Vaš zahtjev za ishođenjem će biti razmotren u roku 72 sata nakon kojeg ćete dobiti obavijest o statusu Fan ID-a. Fan ID se izdaje jednom za sve utakmice Svjetskog prvenstva 2018. bez obzira koliko utakmica ćete posjetiti. Fan ID je potreban svim navijačima za ulazak na stadion te predstavlja dokument poput akreditacije s Vašom slikom i osobnim podacima, a samo nosioci ulaznica mogu dobiti Fan ID. Rok isporuke Fan ID-a u inozemstvo iznosi do 30 dana.
Organizator može posredovati u ishođenju Fan ID te je potrebno dostaviti: kopiju ulaznice ili broj registracije (ticket request ID), kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu, broj mobitela i e-mail te adresa na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača. Cijena usluge je 125 kn. 
Viza za Rusiju 475 kn + 100 kn troškovi izdavanja vize; obavezna za putnike koji nemaju FAN ID i ulaznicu. Viza se izdaje u roku 7-14 dana po redovnom postupku. Doplata za ubrzani postupak iznosi 400 kn.

Napomene:
Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, najkasnije 20 dana prije početka putovanja, Organizator će obavijestiti putnike o otkazu putovanja. Prilikom potvrde rezervacije preporučujemo uplatiti dodatna putna osiguranja te zdravstveno osiguranje. Organizator zadržava pravo povećanja cijene putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, kao i u slučaju manjeg broja osoba.  Putovanje nije prikladno za putnike smanjene pokretljivosti.

Dobra lokacija hotela!

Cijene putovanja

Datum polaska:
20.06.2018
Datum povratka:
22.06.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
9.990 kn
Boravak:
3 dana
GRUPNI POLAZAK
Šifra: D17
 POŠALJI UPIT ZA 20.06.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb – Moskva – Zagreb u ekonomskoj klasi (prijevoznik Austrian Airlines)
 • uključena prtljaga do 8 kg po osobi te osobna prtljaga
 • povratna karta za brzi vlak Moskva – Nizhny Novgorod – Moskva
 • transferi zračna luka – željeznički kolodvor – zračna luka
 • povratni transfer željeznički kolodvor – hotel – željeznički kolodvor
 • razglede gradova autobusom i pješice s lokalnim vodičima na engleskom/hrvatskom jeziku
 • smještaj u hotelu 3/4* na osnovi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • pratitelja iz Zagreba
 • jamčevinu i troškove pripreme putovanja

Cijena ne uključuje:

 • 0bvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.290 kn
 • doplata za jednokrevetnu sobu: 4.490 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • doplata za dodatnu prtljagu do 20 kg: 490 kn
 • ulaznicu za nogometnu utakmicu Argentina – Hrvatska
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje
 • boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta kao i napojnice lokalnom vodiču
 • putno zdravstveno osiguranje
 • vizu za Rusiju 475 kn + 100 kn troškovi izdavanja vize (doplata za ubrzani postupak iznosi 400 kn)
 • cijena  posredovanja u ishođenju Fan ID 125 kn (potrebno je dostaviti: kopiju ulaznice ili broj registracije (ticket request ID), kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu, broj mobitela i e-mail te adresu na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača)
 • putno osiguranje

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT