USKRŠNJE KRSTARENJE ZAPADNI MEDITARAN - MSC FANTASIA - 8 dana brodom

GRUPNI POLAZAK

Program putovanja

Krstarenje zapadni Mediteran 8 dana 20.04.-27.04.2019 - MSC Fantasia

MSC FANTASIA - je elegantna i ekološki osviještena, topla i udobna uz mediteranski ugođaj u skladu s vrhunskim dizajnom. U samom središtu broda nalazi se piazza od pravog kamena zajedno s espresso barom koji poslužuje svježe pečena peciva i autentičan sladoled – savršeno mjesto za odmor od traženja povoljnih ponuda u chic trgovinama i duty-free dućanu koji se nalazi u neposrednoj blizini. Duljina broda 333,30 m, širina 37,92 m. Prima 3.274 putnika (na osnovnim ležajevima), ima 18 paluba, od toga ih je 14 na raspolaganju putnicima.

Itinerer krstarenja:

Zašto krstarenje u terminu praznika
•proljetni praznici su idealni za šetnju francuskom rivijerom i otkrivanje Balearskog mora
•atraktivan itinerer na kojem ćete u tjedan dana posjetiti čak 5 gradova od kojih su 2 na otocima, cjelodnevni boravak Palma de Mallorca i Ibiza
•Marseille – gratis vođena šetnja s pratiteljem (samostalni dolazak na mjesto sastanka u centru grada) •Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja •Odlična cijena
•pratitelj putovanja i odlično vođenje – GARANTIRANO!
•jedinstveno i nezaboravno krstarenje

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u Bella kategoriji kabine: 1.660 kn
Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u Fantastica kategoriji kabine: 2.275 kn
Cijena za 3. i 4. ležaj za djecu do 17,99 godina u Bella/Fantastica kategoriji kabine: GRATIS

Doplata po osobi na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) iznosi 380 kn.
Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta prema gore navedenim uvjetima i cijenama.
Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

DOŽIVLJAJ BELLA
- Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)
- Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa
- Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno
- Bogat kazališni program
- Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom
- Bogat program dnevnih aktivnosti
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

DOŽIVLJAJ FANTASTICA
Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.
- Prednost prilikom izbora termina večere
- Kabine na višim palubama i boljem položaju
- Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno
- Besplatan doručak u kabinu
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)
- Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

Izdvajamo iz programa:
ITALIJA - je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

MALLORCA – je najveći otok Baleara, među koje spadaju još i Ibiza, Menorca i Formentera. Privlači prekrasnom prirodom, lijepim plažama i uvalama, uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću. Palma de Mallorca je grad i luka smješten na otoku Mallorca, te je glavni grad Baleara. Poznato je španjolosko, ali i europsko turističko odredište. Smještena je na južnoj obali otoka, u zaljevu Palma. Nezaobilazna znamenitost koju morate posjetiti u Palmi je Katedrala La Seu.

IBIZA - je jedan od Balearskih otoka, 79 km od obale Valencije u Španjolskoj. Otoci Ibiza i Formentera te otočići koji ih okružuju čine arhipelag „Otoci borova“. Otok je najpoznatiji po ljetnim klubskim zabavama koje privlače veliki broj mladih turista. Iako je najpoznatiji po svojim zabavama veliki dijelovi otoka su na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine pod nazivom „Bioraznolikost i kultura Ibize“.

LIVORNO – je živahan gradić slavne prošlosti za čije se ime mislilo da dolazi od riječi Liburna koja je označavala malu rimsku galiju. Prepun je povijesnih spomenika kao što su Stara tvrđava, Nova tvrđava, kula Marzocco. Grad je izvrsno polazište za otkrivanje toskanske kulture hrane i vina: voće, povrće, tipična jela tradicionalne pomorske kontinentalne kuhinje, te naravno, vina kao što su Chianti i Brunello di Montalcino koje je od regionalne važnosti.


NAPOMENA:
Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, Organizator zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

Marseille - gratis šetnja s pratiteljem!

Video

POŠALJI UPIT