USKRŠNJE KRSTARENJE ZAPADNI MEDITERAN - COSTA FAVOLOSA - 11 dana brodom

FIRST MINUTE

Program putovanja

Uskršnje krstarenje zapadni Mediteran - Costa Favolosa 03.04.-13.04.2018.
Francuska - Španjolska - Portugal

COSTA FAVOLOSA predstavlja kombinaciju glamura i elegancije. Costa Favolosa je bajkovita i veličanstvena u isto vrijeme. Oduševit će vas izvrsan dizajn interijera, izrađen od odabranog mramora i profinjenog drveta, Swarovski kristala i Murano stakla. Ima 17 paluba, 1.508 kabina, te prima 3.800 putnika. Od sadržaja izdvajamo 4 bazena, od toga su dva sa pomičnim krovom, 5 jacuzzia, sportski tereni, vanjska staza za trčanje, Squok Club, disco, kazalište. Duljina broda 290,00 m, širina 35,50 m.

Itinerer krstarenja:
DAN    LUKA                                      DOLAZAK         POLAZAK
  3.4. SAVONA, ukrcaj na brod                   -                  16:30
  4.4. MARSEILLES, Francuska            09:00               17:00
  5.4. PLOVIDBA                                       -                       -
  6.4. MALAGA, Španjolska                   09:00               19:00
  7.4. CADIZ, Španjolska                       08:00               18:00
  8.4. LISABON, Portuga                       09:00                   -
  9.4. LISABON, Portugal                          -                   14:00
10.4. PLOVIDBA                                       -                        -
11.4. VALENCIJA, Španjolska              13:00                19:00
12.4. BARCELONA, Španjolska           08:00                13:00
13.4. SAVONA, iskrcaj s broda             09:00                   -

Vrste i kategorije kabina
FM
CIJENA

do15.10.2017
(po osobi)

REDOVNA
CIJENA

od 15.10.2017 
(po osobi)
 
cijena po osobi u unutarnjoj kabini, Classic 3.565 4.325
cijena po osobi u unutarnjoj kabini, Premium 4.175 4.935
cijena po osobi u vanjskoj kabini s prozorom, Classic 5.235 5.995
cijena po osobi u vanjskoj kabini s prozorom, Premium 5.780 6.540
cijena po osobi u vanjskoj kabini s balkonom, Classic 6.300 7.060
cijena po osobi u vanjskoj kabini s balkonom, Premium 6.755 7.515
cijena za odraslu osobu na 3./4. ležaju u kabini 1.970 2.730
djeca do 18 godina na 3./4. ležaju u kabini gratis gratis
obavezna doplata po osobi za lučke pristojbe  1.220 1.220


Za 3-krevetne i 4-krevetne kabine doplata za 1. i 2. ležaj iznosi 305 kn po osobi.
Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.
Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

KABINE KATEGORIJE »CLASSIC«:
- Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina
- Kabine na nižim palubama
- Termin večere vam dodjeljuje brodar prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan)
- dostupne cijene za sve tipove kabina
- Bodovi Costa Club

*KABINE KATEGORIJE »PREMIUM«:
- Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina
- Kabine na višim palubama i boljem položaju na brodu
- Prednost pri izboru termina večere
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- Besplatan doručak u kabini
- 10% popust Premium ukoliko u razdoblju od dvije godine ponovno rezervirate kategoriju Premium (nije dostupno pri nekim promocijskim cijenama krstarenja)
- Dvostruki bodovi Costa Club

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije. Na ovom krstarenje imat ćete priliku vidjeti dva talijanska grada, Veneciju i Brindisi. Svakako preporučamo boravak na palubi broda prilikom isplovljavanja i/ili uplovljavanja u Veneciju.

LISABON je glavni grad Portugala i najzapadniji glavni grad Europe. Smješten u središnjem dijelu Portugala nedaleko od ušća rijeke Tejo u Atlantik. Lisabon je neobičan grad, stara kolonijalna metropola sa modernim interpolacijama. Sam centar Lisabona leži na sedam brežuljaka. Među brojnim znamenitostima vrijedi istaknuti tvrđavu Sao Jorge, koja dominira vizurom grada na vrhu brda od 110 m. Zanimljiv je i stari maurski kvart Alfama s romaničko-gotičkom katedralom iz 12. stoljeća. Za Lisabon su karakteristične kuće sa šarenim fasadama od dekorativnih keramičkih pločica-azulejo, kojima su po arapskoj modi prekrivene fasade cijelih zgrada. Jedan od zaštitnih znakova Lisabona uz Torre de Belem je Elevator de Santa Justa, lift u obliku tornja, koji spaja donji grad Baixu s gornjim gradom Bairro Alto – boemskom četvrti prepunom restorana, kavana, galerija i trgovina.

VALENCIJA – se nalazi na istoku Španjolske, na obali Sredozemnog mora poznatoj kao Costa del Azahar. Smještena je u plodnoj ravnici Huerta de Valencia, na obali rijeke Turia. Ima značajan pomorski položaj posebno prema obližnjim otocima Balearima. Druga je luka po važnosti u Španjolskoj, a prva u cargo prometu. Valencia ima mediteransku klimu s toplim suhim ljetima i blagim zimama. Valencia je turistički vrlo značajan grad zbog brojnih kulturno-povijesnih spomenika. Jedan od najznačajnijih građevina je gotička zgrada Llotja de la Seda („Loža svile“) građena početkom 16. st. Kao tržnica za svilu i nalazi se na popisu svjetske baštine UNESCO-a. Znamenita je katedrala u gotičkom stilu iz 15. st. Toranj katedrale je ostatak bivše džamije iz arapskog vremene. Postoji više ostataka arapskih građevina od kojih je najpoznatije kupalište, Centralna tržnica je jedna od najvećih u Europi.

Napomena:
Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute putnička agencija zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

Iskusni pratitelji!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT