Važna obavijest vezano uz korona virus (Covid-19)

RADNO VRIJEME POSLOVNICE

Poštovani putnici i klijenti, sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, pridržavamo se mjera prevencije te organiziramo rad poslovnice kroz rad djelatnika od kuće pa će poslovnica Unska 2a, Zagreb biti zatvorena za fizičke posjete u razdoblju 16.3.-14.4.2020.

Dostupni smo putem e-maila info@ideaputovanja.hr u navedenom razdoblju od ponedjeljka do petka od 8:00-18:00 i subotom 8:00-13:00.
Preporučujemo da sve vaše upite uputite pismeno na e-mail info@ideaputovanja.hr i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku, a upite rješavamo po prioritetu (putovanja s bližim datumom polaska imaju prioritet). Sve obavijesti oko polazaka ćemo uputiti pravovremeno i u skladu s informacijama kojima ćemo raspolagati u datom trenutku od strane organizatora putovanja.

Za sva putovanja zaključno s polascima do uključivo 28.04.2020. već smo poslali svim putnicima obavijest (na e-mail) i svima koji su uplatili putovanje do tog datuma polaska omogućili zamjenu uplate za putovanje s poklon bonom (u istoj vrijednosti uplate) koji vrijedi godinu dana ili da mogu izabrati kasniji datum putovanja za isto putovanje.
Za putovanja s polascima 29.04.2020. i kasnije, obavijesti ćemo slati na vrijeme u narednim terminima, a sve u skladu s novim informacijama i uz praćenje stanja oko aktualne situacije. Nije potrebno slati dodatne upite za ista putovanja jer ćete na vrijeme biti obaviješteni o mogućnostima.

Molimo vas za strpljenje i razumijevanje ako nas pokušate telefonski kontaktirati jer imamo povećani broj telefonskih poziva i upita. Upravo zato apeliramo da nam uputite vaše upite pismeno na e-mail info@ideaputovanja.hr i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Daljnje obavijesti oko promjene načina rada poslovnice i radnog vremena bit će dostupne putem Facebooka i web stranice www.ideaputovanja.hr

Srdačan pozdrav,
Idea putovanja

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (poslovnica: Unska 2a, Zagreb; sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »