ŽENEVA MOTOR SHOW 2019. - 1 dan zrakoplovom

FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje Švicarska, Ženeva motor show 2019. 1 dan avionom 08.03.2019.

1. dan: petak, 8.3.2019. | ZAGREB – ŽENEVA – ZAGREB
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje posebnog charter zrakoplova za Ženevu u 8.00 sati. Po dolasku u Ženevu u 9.30 sati, odlazak na cjelodnevno razgledavanje najznačajnijeg sajma automobila na svijetu, Geneva International Motor Show 2019 koji se ove godine održava po 89. put. Moguće je organizirati odlazak do centra grada Ženeve u poslijepodnevnim satima (fakultativno, vlakom). Sastanak putnika nakon razgledavanja sajma na dogovorenom mjestu. Prijava na let prema Zagrebu te polijetanje charter zrakoplova u 21.00 sat. Dolazak u Zagreb predviđen je u 22.30 sati.

Cijena aranžmana po osobi: 
FIRST MINUTE 1.990 kn
 (do 30 dana prije polaska ili popunjenja kapaciteta)  / Redovna cijena 2.190 kn
Obavezna doplata: zrakoplovne pristojbe 890 kn (podložno promjenama)

Najmanji broj putnika: 100

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za ulazak u Švicarsku potrebna je putovnica ili osobna iskaznica koja mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.

Red letenja:
ZAGREB – ŽENEVA 08:00 09:30
ŽENEVA – ZAGREB 21:00 22:30

Napomene:
Kod charter letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžmana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Organizator putovanja može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Za ulazak u zemlju putovnica ili osobna iskaznica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.

POŠALJI UPIT