ZIMSKO KRSTARENJE ZAPADNI MEDITERAN - BROD COSTA DIADEMA - 8 dana brodom

GARANTIRANO

Program putovanja

Krstarenje zapadni Mediteran 8 dana 05.01.-12.01.2019.
Brod Costa Diadema

COSTA DIADEMA je jedan od najnovijih brodova za krstarenje. Zbog svoje iznimno opremljene unutrašnjosti, kao i većina brodova Coste, očarati će Vas već na prvom koraku. Uz vrhunsku kuhinju možete koristiti odličan wellness centar te niz aktivnosti kao što su simulator golfa, 4D kino dvorana i mnoge druge vrste zabave.
Ima 19 paluba, od toga 15 za putnike, 1862 kabine, te prima 4.947 putnika. Duljina broda je 306 m, a širina 37 m.

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

05.01.

SAVONA, ukrcaj na brod

-

17:00

06.01.

MARSEILLES, Francuska

08:00

17:00

07.01.

BARCELONA, Španjolska

09:00

19:00

08.01.

PALMA DE MALLORCA, Španjolska

19:00

17:00

09.01.

PLOVIDBA

-

-

10.01.

PALERMO, Sicilija, Italija

08:00

16:00

11.01.

CIVITAVECCHIA, Rim, Italija

09:00

19:00

12.01.

SAVONA, iskrcaj s broda

08:00

-


Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u Classic/Premium kategoriji kabine: 1.180 kn (FM) / 1.560 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj djeca Classic/Premium kategoriji kabine: krstare besplatno, plaćaju samo lučke pristojbe
Za 3-krevetne i 4-krevetne kabine doplata za 1. i 2. ležaj iznosi 380 kn po osobi
Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

*KABINE KATEGORIJE »CLASSIC«:
- Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina
- Kabine na nižim palubama
- Termin večere vam dodjeljuje brodar prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan)
- dostupne cijene za sve tipove kabina
- Bodovi Costa Club

*KABINE KATEGORIJE »PREMIUM«:
- Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina
- Kabine na višim palubama i boljem položaju na brodu
- Prednost pri izboru termina večere
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- Besplatan doručak u kabini
- 10% popust Premium ukoliko u razdoblju od dvije godine ponovno rezervirate kategoriju Premium (nije dostupno pri nekim promocijskim cijenama krstarenja)
- Dvostruki bodovi Costa Club
 

NAPOMENA
Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute Organizator  zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:
ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

BARCELONA - prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najznamenitije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.
Središte novog grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Güell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra /Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

MALLORCA – privlači prekrasnom prirodom, lijepim plažama i uvalama, uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću. Palma de Mallorca je grad i luka smješten na otoku Mallorca, te je glavni grad Baleara. Poznato je španjolosko, ali i europsko turističko odredište. Smještena je na južnoj obali otoka, u zaljevu Palma. Palma je grad prepun sretnih ljudi, predivnih vrtova, impresivnih građevina, crkvi i prekrasne katedrale. S jedne i s druge strane grade nalaze se kilometarske predivne plaže.

 

Zimski praznici na krstarenju!

Video

POŠALJI UPIT