AMSTERDAM - 6 dana autobusom

GARANTIRANO
CIJENA OD:1.999kn

Program putovanja

Putovanje Amsterdam 6 dana autobusom 03.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK

1. dan ZAGREB 
Polazak u 18.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Slijedi noćna vožnja autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz kraća zaustavljanja tokom puta.

2. dan AMSTERDAM
Nastavak vožnje prema Amsterdamu. Dolazak u Amsterdam predviđen u ranim popodnevnim satima. Slijedi prijava u hotel, smještaj i kratki odmor. Odlazak u centar grada javnim gradskim prijevozom uz pratnju vodiča. Krećemo sa razgledom grada i upoznavanjem sa samim centrom: Kraljevska palača – Židovska četvrt – Glavni gradski trg Dam – Kuća Anne Frank – Rembrandtova Kuća. Nakon razgleda glavnih znamenitosti slobodno vrijeme za vlastite programe. Preporučamo posjet jednom od mnogobrojnih amsterdamskih muzeja. Za one koji žele mogućnost nezaboravne vožnje amsterdamskim kanalima iz koje ćete upoznati Amsterdam iz sasvim drugačije perspektive (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan AMSTERDAM, MALA HOLANDSKA TURA
Doručak. Preporučamo fakultativni izlet na Malu Holandsku turu. Oni koje ne žele ići mogu obilaziti amsterdamske muzeje. Oni koji će ići sa nama, prvo idemo prema sjeveru Nizozemske do Zaanse Schanse – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gdje se nalaze najljepši primjerci vjetrenjača u Nizozemskoj i gdje ćemo vidjeti manufakturu klompi – tradicionalni nizozemski proizvod. Potom idemo u Edam, grad poznat po izradi sira (Svi smo čuli za poznati sir Edamer). Slijedi posjet prekrasnim ribarskom selu Volendam. Volendam je romantična ribarska luka s mnoštvom ribljih restorana. Slobodno vrijeme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz more i nabavku suvenira. Povratak u Amsterdam. Ponovo odlazimo u grad javnim gradskim prijevozom te nastavljamo razgled centra grada: Leidseplein – Rembrantsplein – Munt,  tržnica cvijeća –  Begijnhof – Museumplein. Prošetati ćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih svjetiljki. Posjetiti ćemo i plutajuću tržnicu cvijeća Bloemenmarkt na kanalu Singel. Odmah do tržnice nalazi se Mint Tower, ostatak glavnog ulaza u stari grad. Šetnju nastavljamo prema nizozemskoj opera gdje se s jednog od mostova pruža pogled na najpoznatiji most u Amsterdamu, Magere brug (mršavi most). Most se često može vidjeti u filmovima, kao npr. u James Bondu “Dijamanti su vječni”. Prolazimo i pokraj Trga Muzeja na kojemu se nalazi slavni Rijksmuzej, muzej Vincenta Van Gogha, Coster brusionice dijamanata i u novije doba najposjećenija turistička atrakcija I AMsterdam. Nakon posjeta brusionici dijamanata u kojoj možete kupiti dijamante po tvorničkim cijenama, slobodan ostatak dana u Amsterdamu za šetnju i kupovinu. Noćenje.

4. dan AMSTERDAM,  VELIKA HOLANDSKA TURA 
Doručak. Preporučamo fakultativni izlet na Veliku Holandsku turu. Prvo idemo u posjet Den Haagu, sjedištu nizozemske vlade i kraljice. Šetnja povijesnom jezgrom grada. Nastavljamo par kilometara do obala Sjevernog mora, do poznatog ljetovališta Scheveningenu, gradiću poznat po dugačkoj pješčanoj plaži i šetnici s luksuznim hotelima i kasinima. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz obalu te kavu. Slijedi odlazak do DELFTA, jednog od najstarijih Nizozemskih gradova, čuvenog po proizvodnji plavog porculana. Razgled grada; NiueWekerk s grobnicom nizozemskih vladara, gradska vijećnica, stara gradska jezgra. Nastavak puta prema Rotterdamu: tijekom razgleda vidjeti ćemo Rotterdam, grad sa najvećom i najprometnijom lukom u Europi. Panoramski razgled autobusom te mogućnost uspona na toranj Euromast, simbol Rotterdama, odakle se pruža veličanstven pogled na cijeli grad. Povratak u Amsterdam u večernjim satima te slobodan ostatak dana. Ono koji ne budu htjeli ići na izlet imaju slobodno vrijeme u Amsterdamu. Noćenje.

5. dan AMSTERDAM
Doručak. Nakon doručka polagano spremanje i odjava iz hotela. Još jednom svi skupa odlazimo u centar grada, na posljednju kavicu i poneki suvenir. U poslijepodnevnim satima krećemo prema Zagrebu i Hrvatskoj. Slijedi vožnja kroz Nizozemsku, Njemačku, Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja tokom puta radi okrijepe.

6. dan: AMSTERDAM, ZAGREB
Noćna vožnja kroz Njemačku, Austriju, Sloveniju do Hrvatske. Dolazak u Zagreb predviđen u ranim jutarnjim satima.

FIRST MINUTE cijena po osobi: 1.999 kn /  Redovna cijena 2.299 kn

Minmalan broj putnika: 40
Rok prijave: do 7 dana prije puta.

Best Western Amedia Airport 4*
Best Western Amedia Airport Hotel je luksuzni hotel s 4* koji odgovara kvalitetama popularnog lanca Best Western. Hotel je poznat po ugodnoj domaćoj atmosferi, gostopljubivosti te ugodnosti.Recepcija radi 24 sata u danu, a restoran u sklopu hotela je A la Carte. Hotel se nalazi blizu amsterdaskog aerodroma
Schipol, a sam centar Amsterdama dostupan je javnim gradskim prijevozom. Hotel također ima o posebno ograđenu pušačku prostoriju u kojoj pušači mogu žuživati uz LCD TV, klimu i opuštajući lounge ugođaj. Wi-Fi je besplatan i dostupan je svuda u hotelu.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Nizozemsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

KORISNE INFORMACIJE
- Valuta u Amsterdamu je Euro ( 1 Euro je cca 7,55kn )
- Cijena javnog prijevoza ( bus/tramvaj ) u Amsterdamu je 2,6 eura u jednom smjeru - vrijedi 1h
- Dnevna karta za javni prijevoz: 1 dan eur 6,50; 2 dana eur 12,00; 3 dana eur 16,50

 

Vrijednost više: odličan hotel s 4* u Amsterdamu!

Cijene putovanja

Datum polaska:
03.10.2018
Datum povratka:
08.10.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
1.999 kn
Boravak:
6 dana
FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D27
 REZERVIRAJ ZA 03.10.  POŠALJI UPIT ZA 03.10.

Cijena uključuje:

 • putovanje u Amsterdam
 • 3 noćenja u sobama hotela 4* ( Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport, Schiphol 4* )
 • smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom
 • prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije (klima, TV, video)
 • licenciranog turističkog pratitelja
 • sve razglede prema programu u Amsterdamu
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za pojedine objekte
 • vlastite troškove
 • fakultativni izlet Mala holandska tura 12 eura
 • fakultativni izlet Velika holandska tura 20 eura
 • vožnja amsterdamskim kanalima 15 eura
 • ukoliko želite uzeti sva tri fakultativna izleta cijena je 42 eura
 • doplata za jednokrevetnu sobu 900 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • boravišna pristrojna u hotelima 3/4* – cca 2,5 eura po osobi/dan
 • cijena povratne dnevne karte od aerodroma do centralne amsterdamske stanice je 7,8 eura. Računajte na kupnju barem 3 povratne karata koje ćemo koristiti prilikom odlaska na razglede
 • putno osiguranje


DOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
- 1 red – sjedalo 3, 4 –100 kn
- 2 red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
- sjedala iza 2. vrata – 100 kn

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA
- Van Gogh muzej 17 eura
- Rijksmuzej 17,5 eura
- Kuća Anne Frank 9 eura
- Rembrandtova kuća 12,5 eura

AMSTERDAM 
Grad karakteristične nizozemske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Mnoge europske prijestolnice obiluju povijesnim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vrijeme kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Glavni grad Nizozemske ima sve odlike metropole, živost, ritam, noćni život… sve odlike velikog grada.
Amsterdam mnogi nazivaju „Sin City“ jer se smatra najliberalnijim mjestom na svijetu. Grad u kojem se ljudi danonoćno provode i uživaju. Glavna pješačka ulica, se zove Kalverstaat i u njoj se nalazi bezbroj trgovina, kafića i svega što jednog turista može da zanima. Amsterdam je ispresjecan mnogobrojnim kanalima i mostićima, a zgrade se doslovno dižu iz vode. Ako žudite za dobrom novogodišnjom zabavom, rezervirajte Amsterdam za doček Nove godine.
Na prvi pogled imat ćete dojam da je u Amsterdamu vrijeme stalo u sedamnaestom stoljeću koji je poznat kao zlatno doba nizozemske kulture. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana europska prijestolnica.
Glavni grad Nizozemske ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva Vaša očekivanja: od uživanja u prelijepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali i još mnogo toga.

VAŽNA NAPOMENA
- Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
- Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
- Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
- Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
- Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator zadržava pravo na promjenu redosljeda programa
- Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT