EU poticaji

Izrada web-stranice www.ideaputovanja.hr sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naziv projekta:
WWW vaučeri za MSP-ove, KK.03.2.1.17.0264
www.ideaputovanja.hr - nova verzija web e-commerce rješenja, unaprijeđenje i modernizacija te prilagodba za mobilne uređaje

Opis projekta:
Nova verzija web e-commerce rješenja www.ideaputovanja.hr - izrada nove generacije web e-commerce rješenja za www.ideaputovanja.hr proizlazi iz potrebe koja je prepoznata tijekom prethodne 3 godine korištenja aktualnog rješenja i njegovih slabosti.
Cilj projekta je posvetiti posebnu pozornost jednostavnosti korištenja, čistom i jasnom dizajnu i prezentaciji, prilagođenosti za nove načine korištenja web e-commerce rješenja mobilnim uređajima.
Ukupna vrijednost projekta jest 72.000 kn + PDV, od čega je iz sredstava EU fondova sufinancirano 50.400 kn.
Razdoblje provedbe projekta: siječanj 2019. – siječanj 2020.
Kontakt osoba: Gabrijela Koščica, Idea putovanja d.o.o.

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »