Idea putovanja - smart choice 4 travel!

Kontakt

Idea putovanja d.o.o.

Radno vrijeme sa strankama
- putem e-maila: 

pon-pet 08:00 - 19:00   
subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno

E-mail kontakt: info@ideaputovanja.hr

 • telefonom:
  pon-pet 09:00 - 18:00   

  Telefon:  +385 1 4008 180
  Mobilni telefon:  +385 95 4008 180

  Nismo u mogućnosti primiti stranke bez prethodne najave.
  Poslovnica: Ul. grada Vukovara 5/1, dvorišna zgrada, I kat
  Grawe Garden centar, Zagreb


   

 • Zrakoplovna putovanja

 • Autobusna putovanja

 • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »