DUBAI - 6 dana zrakoplovom

GARANTIRANO
CIJENA OD:6.950kn

Program putovanja

Putovanje Dubai 6 dana avionom 02.01., 12.02.2019.
GARANTIRANI POLASCI

1. dan: ZAGREB - DUBAI
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK 130 (Emirates) u 15:35 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

2. dan: DUBAI
Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel*. Noćenje.

3. dan: DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje.

4. dan: DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari (uz doplatu). Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku kanom, fotografiranja u arapskim kostimima i konzumiranja aromatične nargile. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: DUBAI
Doručak. Slobodan dan. Preporučujemo odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jedan od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenog u obliku jedra (na upit, uz doplatu). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska (uz doplatu) na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: DUBAI - ZAGREB
Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:15 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:20 sati po lokalnom vremenu.

Cijena paket aranžmana po osobi:
- polazak 04.12.: 6.850 kn
- polazak 02.01.: 7.250 kn
- polazak 07.01.: 7.050 kn
- polazak 12.02.: 6.950 kn

Zrakoplovne pristojbe (460 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

*FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA

Minimum prijavljenih putnika: 15

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za UAE nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Napomene
Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
Važno: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Cijene putovanja

Datum polaska:
02.01.2019
Datum povratka:
07.01.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
7.250 kn
Boravak:
6 dana
GARANTIRANO
Šifra: D01
 POŠALJI UPIT ZA 02.01.
Datum polaska:
12.02.2019
Datum povratka:
17.02.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
6.950 kn
Boravak:
6 dana
GARANTIRANO
Šifra: D01
 POŠALJI UPIT ZA 12.02.

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb – Dubai - Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe (460 kn)
 • smještaj u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom
 • transferi prema programu
 • poludnevni organizirani razgled Dubaija
 • uslugu pratitelja putovanja i lokalnog vodiča
 • organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje:

 • doplata za jednokrevetnu sobu 1.990 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • fakultativne sadržaje
 • obroke i usluge drugačije od navedenih
 • obavezna doplata za Turizam Dirham 15 AED (plaća se na recepciji hotela, ca. 30 kn po sobi / po noći)
 • obavezna doplata napojnice za lokalnog vodiča i vozača, plaćanje na licu mjesta (ca 15 eur po osobi)
 • putno osiguranje


Fakultativni izleti:
Krstarenje brodom u Marini uz večeru (Dhow Cruise) 460 kn
Jeep safari i večera u beduinskom kampu 390 kn
Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu 450 kn
Abu Dhabi 350 kn
Miracle Garden 290 kn (02.01., 07.01., 12.02.2019.)
Global Village 250 kn (02.01., 07.01., 12.02.2019.)

Napomene za izlete:
Svi navedeni izleti mogu se rezervirati tijekom cijele godine osim sljedećih izleta koji su otvoreni u navedenom periodu:
MIRACLE GARDEN: 5.11.2018. – 5.5.2019.
GLOBAL VILLAGE: 30.10.2018. – 06.4.2019.

* Svi sadržaji koje ćete koristit u Global Village-u dodatno se plaćaju na licu mjesta.
* Cijene izleta važeće su za uplate prilikom rezervacije aranžmana. Ne garantiramo mogućnost uplate izleta na licu mjesta.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT