KRSTARENJE PRVOMAJSKI PRAZNICI NA GRČKIM OTOCIMA - 6 dana avion / brod

FIRST MINUTE

Program putovanja

Krstarenje grčkim otocima - brod Celestyal Majesty 6 dana
26.04.-01.05.2018.
ATENA-MIKONOS-KUSADASI-PATMOS-RODOS-KRETA-SANTORINI

1. dan: ZAGREB-BEČ-ATENA
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Austrian Airlinesa OS682 u 8.25 sati prema Beču. Po dolasku u 9.20 sati, nastavak na liniji OS801 u 10.20 sati prema Ateni. Predviđeni dolazak u 13.30 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s pratiteljem u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: ATENA
Nakon doručka u hotelu, organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11.30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

2. – 5.dan: krstarenje prema programu:

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

1

Atena/Pirej, Grčka

-

11.30

1

Mikonos; Grčka

18.00

23.00

2

Kusadasi(Efez), Turska

07.30

13.00

2

Patmos, Grčka

17.45

21.30

3

Kreta/Heraklion, Grčka

07:00

12.00

3

Santorini, Grčka

16.30

21.30

4

Atena/Pirej, Grčka

7.00

-


5. dan: ATENA
Doručak. Nakon iskrcaja s broda, polazak na cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada. Obilazak Pireja, drevne atenske luke, jedne od najznačajnijih na Mediteranu kroz koju godišnje prođe više od 20 milijuna putnika. Putovanje slikovitom atenskom rivijerom odvest će nas do glasovitog rta Sounion, poznatog po Posejdonovom hramu (ulaz uz doplatu) i jedinstvenoj lokaciji na najjužnijem rtu poluotoka Atike. Poznat po veličanstvenim zalascima sunca i piroteksnoj lokaciji, Cap Sounion je nezaobilazna točka pri posjetu Ateni. Izlet završavamo na Glyfadi – “grčki Beverly Hills” - atenskom predgrađu smještenom na samoj obali, kojeg krase nepregledne plaže i na kojoj žive grčki milijunaši, ministri i biznismeni. Odlazak do hotela. Noćenje.

6. dan: ATENA-BEČ-ZAGREB
Nakon doručka u hotelu, odjava i odlazak na poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika Slobodno vrijeme za kupovinu ili ručak do polaska transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji Austrian Airlinesa OS802 u 14.55 sati. Po dolasku u Beč u 16.20, nastavak na liniji OS677 u 17.15 prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 18.05 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj:

  Redovna cijena First minute cijena
unutarnja kabina 5.290 kn 4.890 kn
kabina s prozorom 5.790 kn 5.290 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju  4.490 kn
djeca do 16 g. u pratnji dvije odrasle osobe 3.990 kn

*Jednokrevetna kabina na upit ! 

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 15.01.2017. ili popunjenja kapaciteta!
OBVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: zrakoplovne i lučke pristojbe 2.360 kn; plaćaju odrasli i djeca.

Minimalni broj putnika: 30

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica.

Napomene 
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

Uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez, te cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada!

POŠALJI UPIT