O nama

O nama kažu da je bilo samo pitanje vremena kada ćemo 15 godišnje iskustvo u turizmu pretvoriti u ideju.

....Puno nas pitate kada dođete u poslovnicu, jesmo mi već dugo na životu? Pa onda nekako mi bude teško izustiti kako postojimo tek nešto više od godinu dana jer bi se vi preplašili. ...

Tako sam pisala prije četiri godine. Danas nas više ne pitate, postojimo li već dugo! Već nam kažete gdje ste već sve sa nama putovali. Što nam je potvrda kako dobro radimo ovaj posao i sve više imao Vas "folovera" na našim putovanjima.

Predgovor moje knjige poslovnog života išao je prilično čudno za jednu ženu..ali zašto volim toliko autobuse i putovanja bit će vam jasno nastavite li čitati dalje...

Moj tata Željko je kupio autobus kad sam ja bila još jako mala i od tada sam u turizmu. Nakon što sam diplomirala na Ekonomiji smjer turizam, odmah sam se zaposlila u Samoborčeku kao prodavač rezervnih dijelova autobusa. Dakle rastaviti mašinu nije problem. Nakon toga su me pogurnuli kao organizatora cestovnog prometa, to je tipa kao neki prometnik na onim ljubičastim busevima i nakon toga na Kaptol u turističku agenciju. To je sve trajalo 9 godina. Pa sam od tamo otišla u Calypso Zagreb 2009.godine i uspješno smo digli na noge agenciju koja nije ni znala za sebe. I od tamo 2011. sam otišla u Bravo putovanja. Dakle, masa i masa putnika, grupa, autobusa, aviona...je prešla preko mojih ruku a niti kolegica Marijana nije daleko od slične priče samo je ona svoj zanat 20 godina tesala u Generaturistu pa u Atlasu pa u Bravo putovanjima. I Irena i Danijela također su u turizmu dugi niz godina i odlične su u prodaji aranžmana. Pa si mislim možda vam je sada lakše kad znate kako imate posla sa seniorima iako tako ne izgledamo na slici. Prošli smo cijeli svijet skoro. Od Europe do Indonezije.Jedna voli buseve, druga uređivanje interijera, treća motore a četvrta ronjenje. Ono da ti mrak padne na oči kako smo sve četiri različite. I sve zajedno imamo i muževe i petoro djece.:)

I tako...ide priča dalje...

Nakon 4 godine još postojimo samo nas sada ima malo više. Došla nam je Maja, naša miss, divna duša! A za balans nam pomaže Željko, naš šef marketinga. On pokušava shvatiti taj "ženski mozak" i ide mu super. Krajem 2016.g pridružila nam se Mia, naša pitalica. Puno pitanja, ali malo grešaka i ide joj super. A tu je i Sonja koja budno motri naš web. Sredinom 2017. pridružila nam se i Iva, mala zgodna i najmlađa!

Mislim da je to naš maximum u ljudstvu i baš smo se dobro sada ekipirali. Imamo više vremena za nove programe i nove ideje, što se naročito vidjelo u 2017.godini i to na odličnim programima kao Skopje i Ohrid avionom, Sicilija autobusom, Sardinija i Toskana su bili aspolutni hit početkom ljeta a tu je i predstojeći program Alsace i Schwarzwald.

Jako se veselimo tom zadnjem programu i zdušno ćemo napuniti face sa slikama baš s tog izleta. Uspjeli smo i dosta garantirati polazaka za dječje programe, a to nas jako veseli jer su sve to nove ideje koje vi naši putnici svakog dana prepoznajete!


...22.11.2018....sjedim u uredu i čitam "o nama"...već je skoro 22.00 sati...pa si mislim kako gore navedena rečenica "mislim da je to naš maximum u ljudstvu.." baš i nije neka rečenica. :)

Da mi je netko rekao što će biti 2018.godine, nikako mu ne bih vjerovala. Ali eto propade Kompas i sav šlag padne u naše ruke. Pa su nam se tako pridružili prvo Andrej, legenda u prodaji i duša od čovjeka, zatim Mirjan, isto dušica ali samo zato jer on voli reći "dušo" a onda te opere. :)

Svakako su nam trebali muški jer od žena na jednom mjestu nastanu samo problemi. Pa je stigao i Siniša, zafrkant i vjerni igrač, kojem ništa nije teško i samo se smije i ponosan je jer me nagovorio na svoj zvučnik u poslovnici.

Pa eto, stigla i Renata, kraljica Jadrana i wellnessa, hm..probaj joj ne dati što hoće. Gotov si. :)

Dok mislim kako ne bih nekog zaboravila, idem virtualno po poslovnici pa sam naravno zaboravila Ivanu, našu dragu vodičku, koja iz vaših anketa radi analize i drži buseve pod kontrolom, a tako sam i smetnula s uma našeg Tonija, koji je idealan za onu novu seriju "ženi me", samo njemu bi bilo bolje "pomiri me". Doslovno je diplomata i odličan vodič.

I na koncu Monika, naša draga kolegica iz bivše firme koje je bila šećer na kraju.

Ako sad opet napišem da je to sad to što se tiče ljudstva, sigurno će doći novi. Stoga, novi dobrodošli, stari se još bolje snašli, a sada ajmo reći da je to to za ovu divnu 2018.godinu.

Vjerujte, slijedi nastavak.

i brzo je stigao i nastavak i početak 2019.godine

Iva nam je otišla, a stigla nam još jedna Košćica, meko ć ali tvrd orah, dobro da ju nije strefilo prvih par dana koliko je bilo posla, ali vrlo brzo se ufurala i prodala čuda.

Kako smo porasli i na avionima, trebala nam je i tu pomoć, pa nam je stigla i Nikolina. Meni je konačno pala sjekira u med jer više nisam znala za što sam zadužena i što sve radim, pa nas je ona spasila jer, žena zna!

A kako je to puno ženskih hormona, da bi ublažili situaciju, šlag na torti je bio Saša. Kaže on za sebe problematični putnik sa sjedala broj 6. Jer sam s njim imala žalbu kad je bio naš putnik, a sada naš kolega. Ako trebate kolače, torte, catering, to možete sve kod njega. Ipak on je definitivno i prvo, naš najvjerniji putnik, koji je prošao najviše naših tura i bio najviše puta u Toskani.

Tako smo započeli godinu, a kako će završiti, to tek bude uspjeh.

Ljubi vas i dalje ista Koščica s prve slike...:)


p.s. naša putovanja možete kupiti i u nekim našim partnerskim agencijama kao npr. E-tours, Elite travel, Integral, Elisa, Ka Travel, My Travel Rijeka, Jakopić Čakovec, Insula Prelog, Marbis Koprivnica, Jadrotours, Medadria, Matulji, Svijet putovanja, Dolia, Mondo Travel, Atlas, Chili tours, Azur Tours, Palma Travel, Insula, Jakopić Travel, Varaždintours, Molnar Travel, Kompas, Marbis Koprivnica,  Marepanonium Osijek  i mnogi drugi...možda vama ipak poznatiji od nas. :)


3.GODINA

2.GODINA

1.GODINA

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS:  080951142
OIB:  21344819267
Tvrtka:  IDEA PUTOVANJA turistička agencija d.o.o.
IDEA PUTOVANJA d.o.o.
Sjedište/adresa: Samobor, Žumberačka 4, 10 430 Samobor
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod br.:  Tt-15/353-4
ID kod:  HR-AB-01-080951142
Poslovna banka:  Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN:  HR60 2340 0091 1107 03663  SWIFT CODE:  PBZGHR2X

Poslovna banka:  Zagrebačka banka d.d.
IBAN:  HR18 2360 0001 1024 76632  SWIFT CODE:  ZABAHR2X


Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Osnivači/članovi društva: Gabrijela Koščica, OIB: 36008409744,
Samobor, Žumberačka ulica 4 - jedini osnivač d.o.o.
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Osobe ovlaštene za zastupanje: Gabrijela Koščica, OIB: 36008409744
Samobor, Žumberačka ulica 4
- direktor
- zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Voditelj poslova: Gabrijela Koščica
Polica za osiguranje jamčevina turističkih paket aranžmana:
1501-00000732 uplaćena kod Wiener osiguranja

Poslovnica:  Unska 2a, 10 000 Zagreb
Tel: 00-385-1-4008-180
Fax: 00-385-1-4008-181
Mob: 00-385-95-4008-180

Radno vrijeme sa strankama:
PON-PET 08:00-18:00
SUB 08:00-13:00
NED I PRAZNICI ZATVORENO

E-mail kontakt: info@ideaputovanja.hr

Na isti mail možete poslati i svoje prijedloge i sugestije.


Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u objavljanju i pružanju usluga u turizmu:
Državni inspektorat
Turistička inspekcija
Šubićeva 29, 10000 Zagreb


UPUTE O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA:

Putnik se za nepravilnosti i reklamacije mora žaliti prvo davatelju usluga (hotelu, apartmanu i slično, prijevozniku, voditelju putovanja, predstavniku organizatora putovanja ili neposrednom izvođaču usluga). U slučaju da se reklamacija može riješiti na licu mjesta, a Putnik se nije pružatelju usluge odmah žalio na nepravilnosti, podrazumijeva se da se Putnik slaže s uslugom čime gubi pravo na ulaganje naknadnih reklamacija sa zahtjevom za smanjenje cijene usluge i/ili isplate štete. Idea putovanja neće razmatrati reklamacije ako Putnik nije priložio kopiju pismene reklamacije koju je uložio na licu mjesta. Ukoliko ni nakon prigovora na licu mjesta ne dođe do poboljšanja, Putnik mora tražiti potvrdu iz koje se vidi da usluga nije pružena, odnosno da nije pružena na način kako je ugovoreno. Putnik mora potvrdu priložiti pismenoj reklamaciji. Pisanu reklamaciju Putnik je dužan uložiti u roku od 8 dana nakon završetka putovanja putem elektroničke pošte na adresu: info@ideaputovanja.hr ili poštom na adresu: Idea putovanja d.o.o., Žumberačka 4, 10 430 Samobor, odnosno osobno dolaskom u poslovnicu te uručenjem pismene reklamacije djelatniku agencije Idea putovanja. Ukoliko Putnik uloži pismenu reklamaciju nakon tog roka, Idea putovanja takvu reklamaciju nije dužna uzeti u obzir. Idea putovanja je dužna donijeti pismeno rješenje na prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora, a može odgoditi rok rješenja o pritužbi za dodatnih 14 dana zbog prikupljanja informacija. Dok postupak rješenja traje, a ukupno najviše 14, odnosno 28 dana nakon ulaganja prigovora, Putnik se neopozivo odriče posredovanja bilo koje druge osobe, arbitraže UHPA-e ili druge institucije, kao i davanja informacija u medije. Isto tako u ovom vremenu Putnik se odriče prava na tužbu. Najviši iznos nadoknade po prigovoru može doseći iznos reklamiranog dijela usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos aranžmana.