Austrijska jezera i festival narcisa

2 dana autobusom
autobusom
 • Smještaj / opis:
  noćenje s doručkom
 • Prijevoz:
  autobusom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  hrvatski
Cijena 760 kn
Last minute

O putovanju

Putovanje Austrijska jezera 2 dana autobusom 23.05.-24.05.2020.


Program putovanja

1. dan ZAGREB – HALLSTATT – BAD ISCHL – ST. WOLFGANG
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Vožnja prema biseru austrijskih jezera: Hallstattu, gradiću poznatom po pastelnim kućicama. Njegova ljepota i prirode toliko je oduševila Kineze da su napravili odličnu repliku u svojoj zemlji. Ovo mjesto poznato je i po najstarijem rudniku soli u svijetu. Hallstatt zajedno s planinom Dachstein čini kulturni krajolik Salzkammergut koji je upisan na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Nakon šetnje šarmantnim ulicama grada i uživanja u pogledu na jezero, krećemo na put prema Bad Ischlu. Mjesto je poznato aristokratsko ljetovalište. Ovdje se nalazi i Kaisservilla, ljetna rezidencija obitelji Habsburg u kojoj je carica Sissi šetala parkom. Slijedi šetnja pitoresknom povijesnom jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih slastičarnica Zauner gdje se možete počastiti išlerima koji su ovdje nastali. Nakon kratkog odmora nastavak puta do St. Wolfganga, poznatog turističkog odredišta. Šetnja do bogato ukrašene crkve s Pacherovim oltarom u gotičkom stilu. Kraće slobodno vrijeme. Vožnja u smjeru hotela. Smještaj u hotel 3* na području Salzkammerguta. Noćenje.

2. dan BAD AUSEE - ZAGREB
Doručak. Odlazak do mjesta Bad Ausse, slijedi šetnja tradicionalnim austrijskim gradićem poznatog po Mercedes mostu koji je sagrađen u obliku znaka za automobile Mercedes. Zatim uživanje u Festivalu Narcisa koji mjesto pretvara u cvjetnu fantaziju. Najveći austrijski festival cvijeća povezuje lokalne tradicije i prijateljsko gostoprimstvo s prirodnim okruženjem ovog područja. Šareni program događanja dopušta gostima da se druže s lokalnom zajednicom i dive se mirisnim, maštovitim rukotvorinama od narcisa. Posjet glavnom događaju, uživanje u procesiji cvijeća, tradicionalnoj muzici i lokalnim običajima. Nakon cvjetnih radosti nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:
FIRST MINUTE 760 kn / Redovna cijena 820 kn

(FM vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta)

Minimalan broj putnika: 40

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.  Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.Popust i i doplate:
- djeca i odrasli na pomoćnom ležaju 5% popusta
- oplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn


Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom
 • sve razglede prema programu
 • voditelj putovanja
 • organizaciju putovanja, jamčevinu

Cijena ne uključuje

 • doplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn, obavezno ako osoba putuje sama
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti
   

Važne napomene

Informativne cijene ulaznica: za Festival narcisa 15 € (cijena je podložna promjeni) , mlađi do 15 godina imaju besplatan ulaz.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (poslovnica: Unska 2a, Zagreb; sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »