Gardaland Magic Winter i Verona

2 dana autobusom
autobusom
 • Usluga / Opis stavke:
  noćenje s doručkom
 • Prijevoz:
  autobusom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  hrvatski
Cijena 650 kn (86,27 EUR)
Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

O putovanju

Putovanje Gardaland Magic Winter i Verona 2 dana autobusom 10.12.-11.12.2022

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Termini polazaka

Cijena po osobi

Šifra : 13426-D05

Polazak : AK Zagreb, V.Jadrana

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn


GARDALAND je zabavni park sa 2 glavna dijela: Gardaland i Gardaland Sea Life Aquarium.

MAGIC WINTER U GARDALANDU Od 3. prosinca do 8. siječnja

Uživajte u blagdanskoj čaroliji u Gardaland Magic Winter! Okruženi mnoštvom dekoracija, svjetla i predstava, ništa vam ne može ugrijati srce i dušu više od čarolije Gardaland Magic Winter gdje od početka prosinca do početka siječnja možete uživati u blagdanima u punom sjaju.

NOVO U GARDALANDU JUMANJI the Adventure - Doživite džungle u svom vlastitom terencu 4x4 i navigirajte svoj put kroz opasne životinje, padajuće prepreke i moćnog kamenog diva! Vratite sveti dragulj natrag u legendarno svetište u utrci s vremenom da spasite Jumanjija!

1. dan ZAGREB/RIJEKA - VERONA
Polazak autobusa u 05:00 sati iz Zagreba, te polazak sa odmorišta Vrata Jadrana kod Rijeke u 07:30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je najaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku slijedi razgled VERONE, grada ljubavi i muzike. To je grad s dušom, gdje se osjećaju prohujala stoljeća dok šetate uskim uličicama i prostranim srednjovjekovnim trgovima. Božićni sajmovi u Veroni na nekoliko lokacija u centru grada slave Svetu Luciju, prikazanu kroz mladu ženu okrunjenu krunom od svijeća. Po dolasku u grad vječne ljubavi slijedi razgled: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća (s najpoznatijim balkonom na svijetu ispod kojeg je Romeo šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi) – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Cijeli grad odiše adventskim ozračjem, Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet velikom božićnom sajmu sa preko 300 štandova na Piazzi Bra ispred veronske Arene. Prepoznatljivi simbol adventske Verone je velika zvijezda repatica koja u velikom luku izlazi iz amfiteatra. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom blagdanskom ozračju. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan GARDALAND - SEA LIFE AQUARIUM - RIJEKA/ZAGREB
Doručak. U 10:00 sati odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će Vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE… Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA, 4D Kino, KUNG FU PANDA Academy i NOVO U 2022. Jumanji the Adventure ... I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje Prezzemolo Land, Doremifarm, Transgardaland Express… Kao i veliki broj show programa. Boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18:00 sati. Dolazak u Rijeku i Zagreb u kasnim večernjim satima.


Cijena uključuje

 • prijevoz udobnim turističkim autobusom
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/wc/TV na području jezera Garda
 • voditelja putovanja iz Zagreba
 • sve razglede prema programu
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i realizacije aranžmana

Cijena ne uključuje

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 250 kn (33,18 EUR), obvezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi
 • boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi po noćenju
 • ulaznice za zabavne parkove ( ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 240 kn (31,85 EUR) (za grupu od minimalno 20 osoba) *djeca visine do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu)
 • dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključene
 • troškove osobnih narudžbi
 • putno osiguranje: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage, osiguranje privatne odgovornosti i osiguranje od rizika otkaza putovanja – preporučamo!

Popusti

Cijena za dijete do 12 godina 600 kn (79,63 EUR) na pomoćnom krevetu sa 2 odrasle osobe

Doplate

OBAVEZNA DOPLATA:
• ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 240 kn (31,85 EUR) (za grupu od minimalno 20 osoba) *djeca visine do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu
• za jednokrevetnu sobu 250 kn (33,18 EUR)(ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije,
• za boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi po noćenju – plaćanje na licu mjesta prema stanju iz rujna 2022. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
- za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 5 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku) prema stanju iz rujna 2022. godine – cijena može biti podložna promjenama

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije): Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn (13,27 EUR)
• Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn (13,27 EUR)


Državljani RH mogu ući u Italiju bez ograničenja.

Nije obavezno ali nadležna tijela u Italiji preporučuju korištenje kirurških maski tipa FFp2 u javnom prometu i pri društvenim događajima na zatvorenom.

O aktualnim preporukama za putovanja i upozorenjima za Italiju informirajte se putem službenih stranica MVEP-a (Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH).


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.
U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Italiji nalazi se u Rimu. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici (Rim) se nalazi na adresi Via Luigi Bodio 74/76, 00191 Roma, Italija.
Kontakt podaci: tel. 0039 06 3630 7650, 0039 06 3630 7300, 0039 06 3630 4630, fax. 0039 06 3630 3405, 0039 06 3630 3269, e-mail. vrhrim@mvep.hr. Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik: Jasen Mesić.
Uredovno vrijeme Veleposlanstva: ponedjeljak-petak 8:30-16:30
Konzularni odjel Veleposlanstva Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici Adresa: Via Luigi Bodio 74; 00191 Roma, Italija / Uredovno vrijeme za stranke: svaki dan od 10:00-13:00. Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 0039 334 6436906 Tel. 003906 3630 4630; Fax: 003906 3630 3269; e-mail: crocons.roma@mvep.hr.
Dežurni telefon: 0039 334 6436906 (samo za hitne slučajeve izvan radnog vremena)

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »