Individualno krstarenje zapadni Mediteran - MSC Virtuosa

10 dana brodom
brodom
 • Usluga / Opis stavke:
  prošireni puni pansion
 • Prijevoz:
  brodom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  -
Cijena od 4.815 kn
+ doplata za lučke pristojbe u iznosu 1.225 kn; istaknuta je početna cijena koja vrijedi samo za određene termine i unutarnju kabinu bez prozora Bella, za sve ostale mogućnosti pogledajte detaljno cjenik u opisu ponude
Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

LJETO 2021

O putovanju

Individualno krstarenje zapadni Mediteran 10 dana - MSC Virtuosa
Polasci srijedom iz Genove od 22.09. do 19.10.2021.


Termini polazaka i cijene putovanja

 • Od datuma Do datuma Broj dana
  22.09.2021. 19.10.2021. 10 dana
  Šifra : 3995750-D43
  Cijena od: 4.815 kn
  + doplata za lučke pristojbe u iznosu 1.225 kn; istaknuta je početna cijena koja vrijedi samo za određene termine i unutarnju kabinu bez prozora Bella, za sve ostale mogućnosti pogledajte detaljno cjenik u opisu ponude

Program putovanja

Itinerer krstarenja

DAN 

LUKA 

DOLAZAK 

POLAZAK 

SRI 

Genoa, Italija 

- 

17:00 

ČET 

Plovidba 

- 

- 

PET 

Malaga, Španjolska 

12:00 

19:00 

SUB 

Casablanca, Moroko 

9:00 

23:00 

NED 

Plovidba 

- 

- 

PON 

Lisbon, Portugal 

8:00 

16:00 

UTO 

Plovidba 

- 

- 

SRI 

Barcelona, Španjolska 

13:00 

20:00 

ČET 

Marseille, Francuska 

8:00 

18:00 

PET 

Genoa, Italija 

9:00 

- 

 
Cijena po osobi:

Termin: 

1/2 unutarnja kabina bez prozora ,  
kategorije Bella,  
cijena po osobi 

1/2 kabina s prozorom, 
kategorija Bella,  
cijena po osobi 

1/2 kabina s balkonom, 
kategorija Bella,  
cijena po osobi 

22.09.-01.10.2021. 

5.195 kn 

6.115 kn 

7.645 kn 

01.10.-10.10.2021. 

5.195 kn 

6.115 kn 

7.645 kn 

10.10.-19.10.2021. 

5.195 kn 

6.115 kn 

7.645 kn 

19.10.-28.10.2021. 

4.815 kn 

5.730 kn 

7.260 kn 

Lučke pristojbe 1.225 kn 
(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)  

 VIŠEKREVETNE KABINE: Na upit 
Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.  

JEDNOKREVETNE KABINE: 
Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE je 100% na cijenu kabine - isključivo na upit.  

NAPOMENA:  
Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja.  
Objavljene cijene su informativnog karaktera, iskazane po osobi, bez lučkih pristojbi na bazi dvokrevetne kabine. Jednokrevetne i višekrevetne kabine su na upit. 
Cijene i dostupnost podložni su dinamičkoj promjeni od strane brodara. Za točnu cijenu molimo poslati upit agenciji. 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: 
Državljanima RH potrebna je putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci, računajući datum od dana završetka putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. 

Za ulazak u Maroko, hrvatskim državljanima nije potrebna viza (valjanost putovnice treba biti najmanje tri mjeseca dulja od datuma planiranog izlaska iz zemlje). Granična marokanska policija dužna je ovjeriti putovnicu stranca brojem i žigom ulaska, prigodom prvog ulaska stranca. Stoga je korisno provjeriti jesu li broj i žig ulaska pravilno otisnuti u putovnici jer predstavljaju dokaz zakonitog ulaska u zemlju. 

Važne covid-19 informacije/mjere i provjera prije ukrcaja - uvjeti krstarenja

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Italiju na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe za PCR testiranja i mogućnostima ulaska u Italiju.

Prema posljednjoj uredbi talijanske vlade od 02.03.2021. (čl.51,točka 8)  potreban je negativan antigen ili molekularni COVID-19 test za sve putnike od navršene 2 godine nadalje, napravljen 48 sati prije ulaska u talijanski teritorij iz inozemstva, te prije ukrcaja na brod za hrvatske državljane. Rezultati testa na engleskom jeziku moraju se izlistati u dva primjerka i predočiti na terminalu prije ukrcaja.

Msc covid-19 protection plan
MSC Cruises zahtjeva da svi putnici imaju ugovorenu policu osiguranja koja pokriva sve rizike povezane s bolesti COVID-19, uključujući osiguranje u slučaju otkaza, troškova repatrijacije i medicinskih troškova.

Možete odabrati MSC Covid-19 Protection Plan koji vas osigurava prije, za vrijeme i nakon krstarenja. U suradnji s Europe Assistance nudi vam policu osiguranja koja pokriva troškove u slučaju otkaza putovanja i troškove prijevoza i pružanja medicinske pomoći. Djeca od 0-1 godine nisu obavezna imati ugovorenu policu osiguranja. Ukoliko želite možete izabrati i bilo koju drugu osiguravateljsku kuću koja nudi iste uvjete prema želji. Za više informacija pošaljite nam upit.

Preporučujemo:  zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage 
Preporučujemo svim putnicima zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge liječnika na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste. 


Cijena uključuje

 •  krstarenje novim brodom MSC Virtuosa 
 •  smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV) 
 •  prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina) 
 •  svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu 
 •  animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki 

Cijena ne uključuje

 •  lučke pristojbe 1.225 kn koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije 
 • doplata za hotelsku uslužnu pristojbu (doplata na brodu, 10 eur po osobi po noći za odrasle osobe starije od 12 godina, djeca 2-11,99 godina plaćaju 50%, a djeca do 2 godine ne plaćaju) Iznos je obavezan, brodar iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun
 •  pića na brodu 
 •  naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje 
 •  fakultativne izlete 
 •  osobnu potrošnju i troškove carinjenja 
 •  putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti 

Važne napomene

Doplata za hotelsku uslužnu pristojbu iznosi 10 eura po osobi i danu za odrasle osobe starije od 12 godina, djeca 2-11,99 godina plaćaju 50%, a djeca do 2 godine ne plaćaju. Doplata za hotelsku uslužnu pristojbu je obavezna, brodar iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »