Posebna ponuda proljeće, Jadran, Lovran - hotel Park 4*

2 dana vlastitim prijevozom
vlastitim prijevozom
 • Smještaj / opis:
  polupansion
 • Prijevoz:
  vlastitim prijevozom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  -
Cijena od 265 kn
po osobi za 1 noćenje na bazi polupansiona; istaknuta je početna cijena koja vrijedi samo za određene termine, za sve ostale termine pogledajte detaljno cjenik u opisu ponude (po terminu i vrsti sobe)
Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

JADRAN

O putovanju

Posebna ponuda proljeće 2021. - Lovran, hotel Park 4*, 01.03.-13.05.2021.
Besplatno za 1 dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju


UVJETI OTKAZA:

u periodu 02.04-13.05.:
- besplatan otkaz rezervacije do 3 dana prije predviđenog dolaska (do 12h)
- otkaz rezervacije od 3 do 1 dana prije dolaska (do 12h) naplaćuje se u visini prvog noćenja s doručkom po najavljenoj osobi

U slučaju da najavljeni gost otkaže rezervaciju na sam dan dolaska, ili ako ne dođe u hotel („no-show“) prema rezervaciji, ili ako odbije prihvatiti rezerviranu sobu iz neopravdanih razloga ili ako skrati svoj boravak iz osobnih razloga, hotel će zaračunati iznos cijelog (100%) rezerviranog boravka. Navedeni rokovi odnose se na dan kada je hotel pismenim putem primio otkaz rezervacije.

U slučaju da gost otkaže svoju rezervaciju nakon ugovorenog roka za otkaz rezervacije zbog zdravstvenih razloga (vlastita bolest ili bolest ukućana, ili pak obaveza samoizolacije vezana uz Covid itd.), tada hotel Park neće agenciju/gosta teretiti za storno-troškove, već će omogućiti izmjenu termina rezervacije (prema uvjetima koji će vrijediti za novi period boravka), ili pak povrat novca (umanjeno za moguće bankovne troškove). 
Gost je obavezan dostaviti liječničku potvrdu.

Termini polazaka i cijene putovanja

 • Od datuma Do datuma Broj dana
  01.03.2021. 13.05.2021. 2 dana
  Šifra : 3996476-I0
  Cijena od: 265 kn
  po osobi za 1 noćenje na bazi polupansiona; istaknuta je početna cijena koja vrijedi samo za određene termine, za sve ostale termine pogledajte detaljno cjenik u opisu ponude (po terminu i vrsti sobe)

Program putovanja

Cijena po osobi u Kn za 1 noćenje na bazi polupansiona u terminima 01.03.-13.05.2021.

Tip sobe 1.3.-2.4.
(min. 2 noćenja)
2.4.-13.5.
(min. 2 noćenja)
dvokrevetna s pomoćnim ležajem, mansarda 265 300
dvokrevetna s pomoćnim ležajem, standard 290 335
dvokrevetna s pomoćnim ležajem, standard, morska strana 335 385
jednokrevetna standard 380 420


Cijena uključuje: 

 • uslugu polupansiona 
 • neograničeno korištenje bazena hotela Park u periodu kada je bazen otvoren (predviđeni datum otvaranja hotelskog bazena je 31.3.)
 • korištenje SPA-zone prema raspoloživosti te isključivo uz obvezatnu prethodnu rezervaciju u dogovoru s recepcijom hotela; 2 finske saune, hidromasažna kada („whirlpool“), Kneipp sustav, tuševi, prostor za opuštanje, izbor čajeva; samo za osobe starije od 18 godina, a korištenje bazena je dozvoljeno isključivo uz pratnju punoljetne osobe.

Popusti

 • besplatno za 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju
 • 20% popusta za odraslu osobu od 12 godina na pomoćnom ležaju

Doplate prilikom rezervacije

 • boravišna pristojba od 1.4. do 1.10. 14 kn po osobi dnevno (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu)
 • boravišna pristojba do 1.4. i od 1.10. 10 kn po osobi dnevno (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu)
 • ručak 105 kn za odraslu osobu od 12 god. po osobi dnevno, 53 kn za djecu od 3 do 12 god. po osobi dnevno, djeca do 3 godine u pratnji odraslih osoba koji konzumiraju uslugu ne plaćaju doplatu - ručak je moguće rezervirati dodatno uz usluge noćenje s doručkom i polupansion (prva usluga večera, zadnja usluga ručak) - hladno predjelo, juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert
 • uvećanje za kraći boravak ako postoji min. broj noćenja u razdoblju 10%

Doplata na licu mjesta

 • dječji krevetić 53 kn dnevnoHOTEL PARK 4*

Položaj: u središtu mjesta, 7 km od Opatije, 50 m od poznate šetnice Lungomare
Hotelska ponuda: pansionski restoran, aperitiv bar, kavana s terasom, bar u "Thalasso Wellness centru Opatija" trenutno izvan funkcije, wellness centar i SPA-zona, internet kutak (besplatno), WI-FI u hotelu (besplatno), hotelsko parkiralište besplatno - ograničen broj, javno parkiralište u neposrednoj blizini (besplatno)
Sobe: klima, mini bar (posluživanje u sobi na upit), sef, sat TV, telefon, sušilo za kosu, ADSL pristup internetu (besplatno), modemski pristup internetu (uz doplatu), dj. krevetić (uz doplatu); 
mansarda - max. 3 osobe, nema mogućnost smještaja 4. osobe; 
standard dvokrevetna i standard dvokrevetna morska strana - max. 4 osobe, za 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina
Prehrana: buffet doručak i večera (buffet za 10 i više osoba); pansionski ručak (uz doplatu) - hladno predjelo, juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert; standardni način posluživanja obroka je u obliku buffeta; ukoliko je pri obroku manje od 10 osoba, obroci se serviraju, a večera traje od 19 do 20 sati (umjesto od 19 do 21 sat); vegetarijanski i drugi dijetalni obroci su mogući uz prethodni upit
Plaža: 100 m od hotela mala, šljunčano- betonska plaža; 400 m do šljunčane plaže prilagođene djeci; 2 km do poznate šljunčane plaže u Medveji
Sport i zabava: mogućnost izleta, jahanje, planinarenje (Učka), šetnja šetnicom Lungomare uz more
Wellness & Spa: wellness centar sa slatkovodnim zatvorenim bazenom - predviđeno otvaranje bazena je 31.3., fitnessom, masažama, tretmanima, SPA-zonom (2 finske saune, Kneipp sustav, hidromasažna kada, prostor za opuštanje, izbor čajeva) - sve u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama i mogućnosti ograničavanja pojedinih usluga
Kućni ljubimci:
 nisu dopušteni
Prijava: od 14 h
Odjava: do 12 h


Cijena uključuje

 • uslugu polupansiona
 • neograničeno korištenje bazena hotela Park u periodu kada je bazen otvoren (predviđeni datum otvaranja hotelskog bazena je 31.3.)
 • korištenje SPA-zone prema raspoloživosti te isključivo uz obvezatnu prethodnu rezervaciju u dogovoru s recepcijom hotela; 2 finske saune, hidromasažna kada („whirlpool“), Kneipp sustav, tuševi, prostor za opuštanje, izbor čajeva; samo za osobe starije od 18 godina, a korištenje bazena je dozvoljeno isključivo uz pratnju punoljetne osobe.

Cijena ne uključuje

 • prijevoz
 • istaknute doplate pri rezervaciji
 • moguće doplate na licu mjesta
 • sve što nije istaknuto u opisu ponude da je uključeno u cijenu
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti
   

Korisne informacije


NAPOMENA (COVID-19): 
Trenutno su na snazi protuepidemiološke mjere koje brojčano ograničavaju istovremeni boravak u zatvorenim prostorima. Stoga molimo da se u vremenima veće popunjenosti bazena računa na moguća ograničenja prilikom korištenja te usluge te napominjemo slijedeće:

1. mogućnost korištenja bazena isključivo uz prethodnu najavu i rezervaciju termina putem recepcije hotela Park (dogovor s Thalasso Wellness centrom Opatija).

Stoga molimo naše goste da budu spremni i fleksibilni na prilagodbu vremena mogućeg korištenja.

2. maksimalno trajanje jednokratnog dnevnog korištenja bazena: 2,5h (eventualna produženja moguća na licu mjesta ovisno o popunjenju bazena)

3. bar u Thalasso Wellness centru Opatija je trenutno izvan funkcije

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »