Jordan i Izrael

9 dana zrakoplovom
zrakoplovom
 • Usluga / Opis stavke:
  prema programu
 • Prijevoz:
  zrakoplovom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  hrvatski
Cijena 1.850 EUR
zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu
Garantirano

O putovanju

Putovanje Jordan i Izrael s noćenjem u pustinji i Tel Avivu 9 dana avionom 26.04.-04.05.2024.
GARANTIRANI POLAZAK

Nema trenutno predviđenih polazaka za ovo putovanje


Predviđeni hoteli:
AMMAN: Ayass hotel 4*
PETRA: Petra Moon hotel 4*
WADI RUM: Sun City Camp
MRTVO MORE: Holiday inn Dead Sea Resort 5*

BETLEHEM: Diamond Hotel 4*
TEL AVIV: Grand Beach Hotel, Leonardo Gordon Beach ili sl.

Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu aranžmana, kao i sve ulaznice! Noćenje u pustinji!

1. dan: ZAGREB – ISTANBUL
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod kioska Tiska dva sata prije polaska. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova za Istanbul na liniji TK 1056 (Turkish Airlines) u 20:15 sati (red letenja iskazan je na dnu programa). Dolazak u Istanbul predviđen je u 23:30 sati prema lokalnom vremenu.

2. dan: ISTANBUL – AMMAN – JERASH – AMMAN
Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Amman u 01:45 sati. Dolazak u Amman 04:00 sata po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i transfer do hotela u Ammanu. Smještaj. Noćenje/odmor do podne kada krećemo prema Jerashu (ulaznica u cijeni aranžmana). Nekih 50-ak kilometara udaljen od jordanskog glavnog grada, Jerash nazivaju i „Pompejima Bliskog istoka“. Radi se o jednom od najbolje očuvanih klasičnih antičkih gradova i tipičnom primjeru rimskog urbanizma. Grad Jerash naseljen je već prije 6500 godina, a u grčko i rimsko doba nosio je ime Gerasa kad je bio prijestolnica rimske provincije Sirije. I danas možete proći kroz trijumfalna vrata posvećena caru Hadrijanu, prošetati 600 m dugom ulicom s kolonadama i diviti se na vrhu brda Artemidinom hramu. Nakon razgleda ručak u restoranu (u cijeni aranžmana). Povratak u Amman, slobodna večer. Noćenje.

3. dan: AMMAN – MT. NEBO – PETRA
Nakon doručka odlazimo u razgled najvažnijih lokaliteta grada Ammana, fascinantne metropole prepune kontrasta. Upućujemo se prema Citadeli (ulaznica u cijeni), smještenoj na vrhu brijega Jabal al-Quala. Većina posjetitelja počinje svoju šetnju Ammanom upravo s tog mjesta, brda koje je bilo naseljeno od pradavnih vremena. Navodno su tu ljudi živjeli već u neolitiku, a bila je mjesto prijestolnice Amonaca oko 1300.g.pr.n.e. Prošli su tu mnogi narodi, od Asiraca i Babilonaca pa sve do Omejida u 7.st.n.e., a danas je Citadela neizostavno mjesto za posjet jer osim što daje odličan pogled na cijeli grad, još više nudi dobar uvod u fascinantnu povijest grada, ali i zemlje. Spuštamo se potom do poznatog amfiteatra (ulaznica u cijeni), smještenog nasuprot Citadele ispod brda. Unutar amfiteatra nalaze se muzeji foklora i narodne tradicije. Između teatra i glavne ulice u rimsko doba širio se forum, a areal teatra sagrađen je između 169.-177.g.n.e. za vrijeme cara Marka Aurelija. Mjesto je to gdje se održavaju koncerti, predstave, mjesto druženja i večernjih šetnji. Slobodno vrijeme za upoznavanje grada. Polazak prema brdu Nebo (ulaznica za lokalitet u cijeni), mjestu s kojeg je Mojsije vidio Obećanu zemlju i gdje je sahranjen. Nebo, koje Arapi zovu Siyagha, predstavlja jedno od najsvetijih mjesta u Jordanu za „ljude od knjige“ – poznavatelje judaizma, kršćanstva i islama. Putovanje nastavljamo prema Petri, gradu koji se nalazi na važnoj točki uz nekadašnji „Put tamjana“, jednog od najvažnijih trgovačkih putova antike. Po dolasku smještaj u hotel. Večera (u cijeni aranžmana). Noćenje.

4. dan: PETRA – WADI RUM
Doručak. Odlazimo u obilazak drevnog „Grada crvenih ruža“, jednog od najvećih i najljepših arheoloških nalazišta na svijetu – Petre (ulaznica u cijeni aranžmana). O Petri je napisano mnogo, ali nitko ne može opisati osjećaj koji čovjeka obuzme kad kroz sjenu i polutamu fascinantnog kanjona koji dužinom od 1,2 km vodi prema skrivenom gradu, izroni silueta građevine poznate kao Riznica. Petra, opisana kao osmo čudo starog svijeta 2007.g. je stavljena na popis jednog od 7 novovjekih svjetskih čuda, bez sumnje je jedno od najvećih jordanskih blaga i glavna turistička atrakcija koja u Jordan privlači putnike iz svih dijelova svijeta. Ručak po želji u restoranu u Petri. Nastavljamo prema pustinji Wadi Rum, spektakularnoj i veličanstvenoj „Crvenoj pustinji“, uz Petru sigurno najatraktivnijoj jordanskoj atrakciji. Vadi Rum je s površinom od 720 km kvadratnih upisan na popis svjetske baštine organizacije UNESCO, ne samo zbog svojih prirodnih ljepota, već i kao kulturni spomenik. Na 2500 petroglifa i 20 000 natpisa na stijenama dokumentirano je 12 000 godina ljudskog naselja. Smještaj u luksuzne šatore. Vožnja džipovima (u cijeni aranžmana) po pustinji koja je toliko slikovita da je poprište snimanja mnogih filmova, od slavnog filma „Lawrence od Arabije“, preko „Ratova zvijezda“ do „Dine“. Povratak u kamp. Večera (u cijeni aranžmana). Noćenje.

5. dan: WADI RUM - BETANIJA – MRTVO MORE
Doručak. Putovanje nas dalje vodi prema glasovitom Mrtvom moru, ali prije nego što stignemo do najveće depresije na Zemlji, posjetit ćemo mjesto Isusovog krštenja, Betaniju (ulaznica u cijeni). U biblijskoj Knjizi postanka govori se o dolini rijeke Jordan oko Mrtvog mora kao o „vrtu Gospodinovom“. Tu su bili postavljeni temelji kršćanstva, tu je živio i propovijedao Ivan Krstitelj. Spuštamo se prema Mrtvom moru, smještaj u hotel. Po želji možete otići isprobati kupanje u Mrtvom moru, poznatom slanom jezeru koje se smjestilo između Jordana i Izraela, na najnižoj točki na svijetu - čak 430,5 metara ispod razine mora. Zbog velikog saliniteta nemoguće je potonuti te se preporučuje maksimalno kupanje od 20 minuta. Večera (u cijeni aranžmana). Noćenje.

6. dan: MRTVO MORE – JERUZALEM - BETLEHEM
Doručak. Odjava iz hotela, putovanje prema Izraelu. Put nas vodi prema Maslinskoj gori, planini koja se uzdiže istočno od Jeruzalema. Nekoć je ta gora bila prekrivena maslinama otkud joj i ime koje nosi, a danas je to mjesto brojnih kršćanskih svetišta, židovskih groblja i arapskih sela. Posjetit ćemo crkvu Očenaša i pogledati stari grad Jeruzalem s njegovim starim bedemima s panoramske točke, Hramsko brdo s Kupolom nad stijenom. Potom se spuštamo do Getsemanskog vrta, gdje je Isus proveo zadnju noć prije no što su ga uhitili i gdje ga je Juda izdao. Posjet čuvenoj Crkvi svih naroda. Prolazimo kroz Lavlja vrata putem prema crkvi sv. Ane, posjet kupalištu Betezda, poznatom iz Novog zavjeta iz priče u kojoj je Isus tu iscijelio paralitičara. U nastavku idemo na Križni put, Via Dolorosa, završavamo kod Bazilike Svetog groba gdje se nalazi Isusov grob i Golgota. Odlazak prema Betlehemu, Isusovom rodnom mjestu i mjestu rođenja kralja Davida. Smještaj u hotel. Večera (u cijeni aranžmana). Noćenje.

7. dan: BETLEHEM – TEL AVIV
Doručak. Odlazak iz hotela. Posjećujemo Baziliku Isusova rođenja, najstariju crkvu na svijetu i vrlo sveto mjesto za sve kršćane budući da se vjeruje da se na tom mjestu rodio Isus. Unutra odlazimo vidjeti špilju Kristova rođenja, mjesto odakle se između ostalog svake godine prenosi božićna ponoćna misa cijelome svijetu. Potom odlazimo do crkve Sv. Katarine i spilje sv. Jeronima, sveca porijekom iz naše Dalmacije koji je napravio prvi prijevod Biblije s grčkog i hebrejskog na latinski jezik, poznatiji pod imenom Vulgata. Nakon toga nastavljamo prema Špilji Bogorodičina miljeka i Patirskim poljima gdje se nalazi crkva u kojoj su prema predaji anđeli objavili rođenje Isusa. U nastavku dana putovanje nas vodi prema Tel Avivu, gradu nastalom tek 1909.g.. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

8. dan: TEL AVIV
Doručak. Odjava iz soba. Nakon doručka odlazimo u Haifu gdje ćemo se uspeti na brdo Karmel. Poslije Karmela posjetit ćemo crkvu Zvijezda mora koja je sagrađena na mjestu špilje za koju se vjeruje da je u njoj živio prorok Ilija, a s tog mjesta puca odličan pogled prema Haifi. Nastavljamo prema prekrasnim Bahajskim vrtovima gdje se nalazi još jedan lijepi vidikovac. Posjet Cezareji, starom gradu i luci koje je sagradio Herod Veliki. Odlazimo u staru Jaffu, 8000 godina star lučki grad gdje ćemo obići stare ruševine i prošetati obnovljenom umjetničkom četvrti. U nastavku dana odlazimo u Tel Aviv u kompleks starog željezničkog kolodvora gdje su stara otomanska postaja i ostale građevine pretvorene u moderne trgovine, restorane i kafiće. Odtud ćemo se uputiti u NeveTzedek, prvo područje gdje su se izvan Jaffe doselili Židovi, a danas vrlo hipsterski dio grada. Odtud ćemo izaći na Bulevar Rotschild, srce Tel Aviva poznato i kao „Bijeli grad“. Cijelo to područje se danas nalazi na popisu zaštićene svjetske baštine UNESCO, prema Dvorani neovisnosti gdje je izraelski premijer Ben Gurion objavio osnivanje države Izrael u svibnju 1948. g. Još ćemo posjetiti centralni gradski trg, Trg Yitzaka Rabina, gdje je premijer Yitzak Rabin ubijen. Slobodan ostatak dana. U kasnim večernjim satima transfer u zračnu luku.

9. dan: TEL AVIV – ISTANBUL – ZAGREB
Prijava na let za Istanbul u 00:50 sati, dolazak u Istanbul se očekuje oko 3:10 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TK1053 u 07:00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 08:05 sati.

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika: 20 / Maksimalan broj putnika: 26

Informacije o letu: TURKISH AIRLINES
Polazak 26.04.2024.
TK1056 26.04. ZAGREB 20:30 ISTANBUL 23:40
TK 814 27.04. ISTANBUL 01:45 AMMAN 04:00
TK 791 04.05. TEL AVIV 00:50 ISTANBUL 03:05
TK1055 04.05. ISTANBUL 06:55 ZAGREB 08:00


Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb - Istanbul - Amman – Tel Aviv - Istanbul – Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe i naknade
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Ammanu
 • ručak u Jerashu
 • 1 polupansion (doručak i večera) u hotelu 4* u Petri
 • 1 polupansion (doručak i večera) u Wadi Rumu, pustinjski kamp
 • 1 polupansion (doručak i večera) na Mrtvom moru u hotelu 4*/5*
 • 1 polupansion (doručak i večera) u Betlehemu u hotelu 4*
 • 1 polupasnion (doručak i večera) u Tel Avivu u hotelu 4*
 • ulaznice: arheološki lokalitet Jerash, citadela u Ammanu, rimski amfiteatar u Ammanu, Mrtvo more Spa, Mt.Nebo, Petra, Wadi Rum; u Izraelu ulaznice u sve lokalitete koji se izrijekom spominju u tekstu
 • vožnja džipovima u pustinji Wadi Rum
 • viza za Jordan
 • autobus za vrijeme cijele ture (autobusi su turističke klase i klimatizirani)
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
 • razgledavanja i izlete prema programu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja a nisu navedene kao uključene
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • napojnice za vozača i vodiča 7 USD po osobi po danu (obvezna doplata)
 • izlazna taksa u Jordanu 15 USD (plaćanje na licu mjesta)
 • doplata za bubble šator u pustinjskom kampu 99,54 EUR po osobi (plaćanje prije polaska pri prvoj uplati), ovisno o raspoloživosti
 • napojnice za lokalne vodiče na konjima u Petri 7 USD (plaćanje na licu mjesta)
 • slikanje s devama u Petri 7 USD (plaćanje na licu mjesta)
 • jahanje na devama od Petre do Basina 15 USD + 7 USD napojnice (plaćanje na licu mjesta)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 26.04.2024.: 400 EUR, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Popusti

· 20% popusta za jedno dijete od 4,99-11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete ima svoje sjedalo u avionu i pomoćni krevet, plaća zrakoplovne pristojbe ako su one posebno naznačene
· trokrevetne sobe (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni


- Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Turkish Airlines objavljenom u 2022. godini i podložna su promjeni.
- Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
- Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm).
- Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
- Završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).
- Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u dolarima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
- Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
- Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
- Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za putovanje u Jordan potrebna je važeća putovnica koja treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani. Hrvatskim državljanima je za ulazak u Hašemitsku Kraljevinu Jordan potrebna viza.

Ulaz hrvatskih državljana u Jordan, neovisno o imunizacijskom statusu, moguć je uz QR kod koji valja ishoditi prije putovanja na poveznici: https://www.gateway2jordan.gov.jo/index.html. Ishođenje QR koda je uvjet bez kojega se ne može ukrcati na zrakoplov.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Arapskoj Republici sa sjedištem u Kairu, Egipat nerezidentno pokriva: Etiopiju, Jemen, Jordan, Libanon, Libiju, Siriju, Sudan, UAE, Saudijsku Arabiju; radno pokriva: Džibuti, Eritreju i Palestinsku Samoupravu, Telefon: 00202 273 83 155, 273 55 815, Adresa:3, Abou El Feda St., Zamalek, Cairo, EGYPT, Email: croemb.cairo@mvep.hr

Za putovanje u Izrael potrebna je važeća putovnica koja treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Hrvatskim državljanima nije potrebna viza za ulazak i boravak u Državi Izrael do 90 dana u svrhu turizma. Na međunarodnom graničnom prijelazu pri ulasku u Izrael (Zračna luka Ben Gurion, Allenby Bridge) izdaje se dokument registriranog ulaska koji treba imati kod sebe tijekom cijelog boravka u zemlji.

Sukladno odluci Vlade Države Izrael od 09. listopada 2022. za sve putnike ukinuta je obveza ispunjavanja online Ulaznog obrasca za Izrael, ali ostaje obveza predočenja potvrde o zdravstvenom osiguranju, koje uključuje liječenje od koronavirusa za vrijeme boravka u Izraelu. Ukinuta je obveza obavljanja PCR ili antigen testa prije polijetanja i nakon slijetanja na Zračnu luku u Izraelu, kao i obveza samoizolacije. Nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru (osim bolnica i domova za starije) od 23. travnja 2022. nije više obvezno. S obzirom na promjenjivost globalne epidemiološke situacije, upućujemo na praćenje obavijesti i uputa Ministarstva zdravstva Izraela na sljedećoj poveznici: https://govextra.gov.il/ministry-of-health/corona/corona-virus-en/. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Izraelu sa sjedištem u Tel Avivu, telefon: + 972 (0) 50 732 2918-dežurni (zbog tehničkih poteškoća fiksne linije ne rade do daljnjega); Fax: + 972 (0) 3643 8503 (ne radi do daljnjega). Adresa: 2, Weizman Street Amot Investment Building 8th floor 64239 Tel Aviv

Za putovanje u Republiku Tursku potrebna je važeća putovnica koja treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Od 5.1.2016. sve osobe koje putuju u Republiku Tursku moraju imati valjano putno-zdravstveno osiguranje koje pokriva razdoblje boravka u Republici Turskoj. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Turskoj nalazi se u Istanbulu.
Generalni konzulat Republike Hrvatske u Republici Turskoj (Istanbul) se nalazi na adresi Asmali Mescit Mah., Oteller Sok. No:1/2, 34420 Tepebasi/Beyoglu, Istanbul, Turska.
Kontakt podaci: tel. 0090 212 293 5467, 0090 212 293 5468, fax. 0090 212 293 5476, e-mail: gkrh.istanbul@mvep.hr. Generalni konzul: dr.sc. Ivana Zerec

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 45 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 20, a maksimalan broj putnika je 26. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
· uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
· keks pay
· kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
· online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama)

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142, Žumberačka 4, 10 430 Samobor.

Polica jamčevine br. 45-7002952753 uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 11-7002952833, uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda programa.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »