Kina 2025.

13 dana zrakoplovom
zrakoplovom
 • Usluga / Opis stavke:
  prema programu
 • Prijevoz:
  zrakoplovom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  hrvatski
Cijena 2.100 EUR
zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu
Pošalji upit

zatražite informativnu ponudu te iskoristite priliku da postavite dodatna pitanja; ako želite napraviti uplatu i rezervirati putovanje - za brže ugovaranje predlažemo da odmah pošaljete u Napomeni imena i prezimena putnika s datumima rođenja

Garantirano

O putovanju

Putovanje Kina 13 dana avionom  15.04., 21.04. i 19.05.2025.
GARANTIRANI POLASCI

Načini plaćanja: uplatom na žiro račun, karticama (jednokratno ili obročno do 12 rata) ili Keks Payom. Iznos se može uplatiti cjelokupno odmah ili uz 40% akontacije/predujma odmah pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 45 dana/30 dana prije datuma polaska (ovisno o vrsti putovanja). Pogledajte sve detalje načina plaćanja uključujući i vrste kartica za koje je moguće obročno plaćanje.

Termini polazaka

Cijena po osobi

Garantirano
First minute

Šifra : 4000262-I0

zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu

Polazak : ZL Zagreb

Garantirano
First minute

Šifra : 4000263-I0

zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu

Polazak : ZL Zagreb

Garantirano
First minute

Šifra : 4000325-I0

zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu

Polazak : ZL Zagreb

Načini plaćanja: uplatom na žiro račun, karticama (jednokratno ili obročno do 12 rata) ili Keks Payom. Iznos se može uplatiti cjelokupno odmah ili uz 40% akontacije/predujma odmah pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 45 dana/30 dana prije datuma polaska (ovisno o vrsti putovanja). Pogledajte sve detalje načina plaćanja uključujući i vrste kartica za koje je moguće obročno plaćanje.


Predviđeni hoteli:
Peking: Jianguo hotel 4*
Xi'an: Titan central Park hotel 4*
Hangzhou: Marco Merchant hotel 4*
Shanghai: Northern Shanghai Hotel 4*

U cijenu uključeno 11 večera, zrakoplovne pristojbe te izleti i ulaznice za Veliki kineski zid, grobnicu dinastije Ming, Zabranjeni grad, Nebeski hram, Vojsku od terakote, pagodu Male Divlje Guske, vožnju brodićem po Zapadnom jezeru Huangzhou, Lingyin hram, vožnju brodom po kanalima Zhujiajiao, Master of the Nets (vrt), Hram Bude od Žada, Yu vrtove, vožnju Maglev vlakom. Ulaznice koje nisu uključene jasno su navedene pod cijena ne uključuje.

1. dan: ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u zračnoj luci u Zagrebu dva sata prije leta. Prijava na let. Polijetanje zrakoplova Qatar Airways za Dohu u 15:45 sati. Dolazak u Dohu u 22:10 sati po lokalnom vremenu. Let traje 6 sati.

2. dan: DOHA  – PEKING
Prijava na let za Peking. Polet aviona iz Dohe u 02:05. Noćni let s obrocima na letu. Let traje oko 8 sati. Dolazak u zračnu luku Beijing Daxing International Airport predviđen je u 16:40 sati. Obavljanje carinskih formalnosti i sastanak s predstavnikom lokalnog agenta. Odlazak u hotel. Smještaj. Večeru u restoranu (u cijeni aranžmana). Noćenje.

3. dan: PEKING – KINESKI ZID
Doručak. Odlazak na izlet na Veliki kineski zid, najveću utvrdu – građevinu na svijetu (u cijeni aranžmana), dugu 8.000 km, koju je UNESCO 1987. godine uvrstio na listu svjetske baštine. Vožnja do grobnica dinastije Ming (u cijeni aranžmana) i šetnja Svetim Putem uzduž kojeg se nalaze divovski ljudski i životinjski likovi. Povratak u Peking i zaustavljanje kod Olimpijskog stadiona, poznatog kao „Ptičje gnijezdo“ i plivališta „Vodene kocke“ građevine napravljene za Olimpijadu 2008. godine, radi fotografiranja. Večera u lokalnom restoranu (u cijeni aranžmana). Povratak u hotel. Noćenje. 

4. dan: PEKING
Doručak. Odlazak do hrama Nebeskog mira (u cijeni aranžmana), mjesta na kojem su kineski carevi upućivali molitve Bogu neba da podari Kini rodnu godinu i mir. Nastavak do najvećeg trga na svijetu - Tiananmen ili u prijevodu Trg Nebeskog mira koji zauzima 40 ha površine i Zabranjenog grada (u cijeni aranžmana), drevne carske rezidencije dinastije Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama. Predlažemo odlazak u Jingshan park s prelijepim vidikovcem iznad Zabranjenog grada (doplata). U poslijepodnevnim satima, odlazak u Hutong najstariji dio Pekinga i vožnja rikšama (doplata). Navečer odlazak na večeru, gdje ćete imati priliku okusiti kinesku deliciju: pekinšku patku (u cijeni aranžmana). Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: PEKING - XIAN, let avionom
Doručak. Odjava iz hotela. Posjet carskoj ljetnoj rezidenciji, Yiheyuan na kineskom jeziku, koja je jedna od najvažnijih turističkih atrakcija u Pekingu (doplata na licu mjesta). Omiljeno utočište za ljetni odmor carice i carstvo Qing dinastije. Glavna atrakcija palače je Kunming jezero, umjetno jezero koje dominira pejzažom i na koje se pruža predivan pogled. Nastavljamo prema tvornici bisera. Kasni ručak ili večera u lokalnom restoranu (u cijeni aranžmana), te odlazak prema zračnoj luci i prijava na let za za Xi’An. Po dolasku odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

6. dan: XIAN
Doručak. Slijedi odlazak do Vojske od terakote (u cijeni aranžmana) u mauzoleju cara Qin Shi Huang Di, gdje 6.000 glinenih statua ratnika i konja u prirodnoj veličini, čuva vječni mir misterioznog cara. Po povratku u grad, odlazak na večeru u lokalni restoran (u cijeni) na kojoj ćemo  probati poznate kineske knedlice od tijesta s različitim punjenjem, tzv. dumpling knedle različitih imena kao npr. Jiaozi, Shumai, Guotie, Xiaolongbao. Predlažemo odlazak na Tang Dynasty show (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.

7. dan: XIAN - HANGZHOU, let avionom
Nakon doručka, posjet gradskim zidinama koje slove za jedne od najbolje očuvanim u Kini i posjet pagodi Male Divlje Guske (u cijeni aranžmana), poznatije kao Xiao Yan Ta, povijesni budistički hram. Jedna od dvije pagode koje su preživjele do danas od velikog kompleksa Jianfu hrama. Nastavljamo prema muslimanskoj četvrti koja se nalazi u samom centru grada i popularna je zbog specifične atmosfere i egzotične ponude hrane te uvijek prepuna ljudi. Posjet najvećoj i jednoj od najstarijih džamija u Kini. Transfer do zračne luke te prijava na let za Hangzhou. Let traje otprilike 2,5 sata. Po dolasku, odlazak na večeru u restoran (u cijeni aranžmana). Smještaj u hotel. Noćenje

8. dan: HANGZHOU
Doručak. Odlazak na jednosatnu vožnju brodićem po Zapadnom jezeru (u cijeni aranžmana) koje je uvršteno na popis svjetske kulturne baštine, jednom od najpoznatijih jezera u Kini koje je posjetio i Marco Polo. Nastavak do Lingyin hrama (u cijeni aranžmana). Usput ćemo se zaustaviti na plantažu zelenog čaja, te isti i degustirati. Slobodno vrijeme, povratak u hotel. Večera u restoranu (u cijeni aranžmana). Noćenje.

9. dan: HANGZHOU - SUZHOU – ZHUJIAJIAO - ŠANGAJ
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Suzhou, grad bogat klasičnim kineskim vrtovima, pagodama i hramovima, kojeg zovu kineskom Venecijom jer leži na vodi. Posjetit ćemo Vrt ribolovne mreže poznatiji kao Master of the Nets Garden (u cijeni). Vrt je dobio ime po jednom od stihova u klasičnoj kineskoj poeziji koji opisuje ribolovnu mrežu koju koristi siromašni ribar. Kratko slobodno vrijeme, te nastavak za Zhujiajiao, povijesno vodeno selo smješteno u blizini Šangaja, poznato kao „Venecija Istočne Azije“. Selo je poznato po svojoj kuhinji, koja nudi raznovrsne lokalne specijalitete poput „wansanxiang“ palačinki i različitih špageta. Vožnja kanalima (u cijeni aranžmana). Nastavak prema Šangaju. Večera u lokalnom restoranu (u cijeni aranžmana).  Navečer vožnja brodom Huangpu rijekom s čudesnim pogledom na futuristički Pudong, dio grada u kojem se smjestila financijska i gospodarska zona (doplata). Smještaj u hotel. Noćenje.

10. dan: ŠANGAJ
Doručak. Odlazak u razgled grada: Hram Bude od Žada – najznačajnije gradsko svetište (u cijeni aranžmana), nastavak do Šangajskog muzeja i Centra za urbanizam (doplata na licu mjesta) gdje možete vidjeti veliku maketu Šangaja. Šetnja ulicom Nanjing Lu, komercijalnom žilom kucavicom grada. Slobodno vrijeme. Večera u restoranu (u cijeni aranžmana) nakon koje predlažemo odlazak na svjetski poznati akrobatski show (doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

11. dan: ŠANGAJ
Doručak. Odlazak do Francuske četvrti koju karakteriziraju obnovljene kuće iz vremena francuske okupacije, a danas obiluje restoranima i kafićima. U nastavku dana odlazak do Vrtova sreće mandarina Yu (u cijeni aranžmana), remek djela kineske parkovne arhitekture. Predlažemo odlazak prema Pudongu, gdje predlažemo uspon na jedan od najviših nebodera na svijetu (doplata na licu mjesta). Večera u restoranu (u cijeni aranžmana).  Navečer vožnja brodom Huangpu rijekom s čudesnim pogledom na futuristički Pudong, dio grada u kojem se smjestila financijska i gospodarska zona (doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

12. dan: ŠANGAJ – ZRAČNA LUKA
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan. Nakon večere u restoranu (u cijeni aranžmana), transfer do zračne luke vlakom Maglev (u cijeni aranžmana), koji razvija brzinu od 300 km/h.

13. dan: ŠANGAJ - PUDONG INTERNATIONAL AIRPORT – DOHA – ZAGREB
Prijava na let za Dohu u 00:35 sati. Dolazak u Dohu u 04:50 sati. Let traje cca 9 sati. Po dolasku u Dohu, prijava na let za Zagreb u 09:05 sati. Dolazak u Zagreb u 13:50 sati.

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika: 20  /  Maksimalan broj putnika: 30

Informacije o avio prijevozniku: Qatar Airways  
15.04.2025.
QR 218  15APR   ZAG 15:45 DOH 22:10  
QR 892  16APR   DOH 02:00 PKX  15:00  
QR 871  27APR  PVG 00:35  DOH  04:50  
QR 217  27APR  DOH 09:05 ZAG  13:50  

21.04.2025.
QR 218  21APR   ZAG 15:45 DOH  22:10  
QR 892  22APR   DOH 02:00 PKX  15:00  
QR 871  03MAY  PVG 00:35 DOH   04:50  
QR 217  04MAY  DOH 09:05 ZAG  13:50  

19.05.2025.
QR 218  19MAY  ZAG 15:45 DOH  22:10 
QR 892  20MAY  DOH 02:00 PKX  15:00 
QR 871  31MAY  PVG 00:35 DOH   04:50  
QR 217  31MAY  DOH 09:05 ZAG  13:50   


Cijena uključuje

 • zrakoplovnu karta na relaciji Zagreb – Doha – Peking – Shangai – Doha - Zagreb, ekonomska klasa
 • zrakoplovne pristojbe
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm) – svi letovi
 • zrakoplovnu kartu na relaciji Peking - Xian-Hangzhou u ekonomskoj klasi sa zrakoplovnim pristojbama
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Pekingu
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Xianu
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Hangzhou
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* Shanghaiu
 • večere prema programu (ukupno 11 kineskih večera)
 • prijevoz klimatiziranim privatnim autobusom
 • lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • ulaznice za: Veliki kineski zid, grobnica dinastije Ming, Zabranjeni grad, Nebeski hram, Vojska od terakote, pagoda Male Divlje Guske, vožnja brodićem po Zapadnom jezeru Huangzhou, Lingyin hram, vožnja brodom po kanalima Zhujiajiao, Master of the Nets (vrt), Hram Bude od Žada, Yu vrtovi, vožnja Maglev vlakom
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 490 EUR, obvezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • paket troška izrade vize i asistencija agencije 95 EUR po osobi, prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana
 • ulaznice za objekte i muzeje koji se samostalno posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • carska ljetna palača Peking, doplata 35 EUR po osobi, plaćanje na licu mjesta
 • Jingshan park, doplata 8 EUR po osobi, plaćanje na licu mjesta
 • Hutong + vožnja rikšama sa uključenim napojnicama za vozače, 25 EUR po osobi, plaćanje na licu mjesta
 • Centar za urbanizam 8 EUR po osobi, plaćanje na licu mjesta
 • Tang Dynasty show, 40 EUR po osobi, plaćanje na licu mjesta
 • vožnja brodom Huangpu rijekom, Šangaj, 20 EUR po osobi, plaćanje na licu mjesta
 • poznati svjetski akrobatski show, min. 30 EUR po osobi, plaćanje na licu mjesta
 • uspon na jedan od najviših nebodera u Šangaju, 30 EUR, plaćanje na licu mjesta
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače, obavezna doplata na licu mjesta: 50 EUR
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Popusti

· trokrevetne sobe (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni


- Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Qatar Airways objavljenom u 2024. godini i podložna su promjeni.
- Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačan iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
- Organizator putovanja može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
- Završno pismo dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu sastanka putnika, vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja i sl.).
- Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta u USD ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
- Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
- Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

KINA
Narodna Republika Kina (pojednostavljeno kinesko pismo: 中国; tradicionalno kinesko pismo: 中國; pinyin: Zhōngguó), često zvana samo Kina je država u istočnoj Aziji. Poznata kao druga najmnogoljudnija zemlja svijeta, po veličini površine je četvrta na svijetu (iza Rusije, Kanade i SAD-a) i obuhvaća 9.596.960 km². Pruža se od Tihog oceana na istoku do planinskog lanca Pamira na zapadu (oko 5000 km) i od rijeke Amura (kineski Heilong Jiang) na sjeveru do otoka Hainana na jugu (oko 4000 km).

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske potrebna je turistička viza za Kinu. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u Kinu. Zahtjev za vizu se predaje osobno u Veleposlanstvo ili agencija IDEA PUTOVANJA predaje umjesto putnika. Paket troška izrade vize i asistencija agencije (obavezna prijava i doplata u agenciji) 95 EUR po osobi prilikom rezervacije aranžmana. Ako vizu izrađujete sami cijena izrade je 45 EUR po osobi, a plaćanje je moguće isključivo karticama po preuzimanju vize. Detaljne informacije o dokumentaciji i uputstva za izradu vize agencija šalje otprilike mjesec dana prije polaska. Za izradu vize potrebna je avio karta i garantno pismo s potvrdom o smještaju od lokalnog agenta koju ćete zaprimiti najkasnije 14 dana prije polaska. Izrada vize traje od 2 do 7 dana, a krajnji rok za predaju vize je 14 dana prije polaska. 

Zahtjev za vizu ispunjava se online na posebnom obrascu. Upute za ispunjavanje zahtjeva za vizu  (Guidelines for Completing the China Online Visa Application (COVA)) na poveznici:                 
https://cova.mfa.gov.cn/qzCoCommonController.do?show&pageId=001&locale=en_US.

Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani. Molimo da se prije uplate aranžmana konzultirate sa svojim liječnikom o rizicima putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Napomena: Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja IDEA PUTOVANJA.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta te bio kakvih drugih problema, za hrvatske putnike nadležno je diplomatsko predstavništvo Hrvatske u Pekingu.

NADLEŽNI DKP RH Veleposlanstvo Republike Hrvatske u NR Kini (Pokriva Mongoliju i Demokratsku Narodnu Republiku Koreju)
Telefon: +86 10 6532 6242
Adresa: Villa 5-2 Qijiayuan Diplomatic Compound No. 9 Jianguomenwai Street Chaoyang District 100600 Beijing P.R. of CHINA
Email: croemb.beijing@mvep.hr
Web

Uredovno vrijeme Veleposlanstva: • ponedjeljak - petak: 9:00 - 17:00
Uredovno vrijeme Konzularnog odjela Veleposlanstva (za stranke): • ponedjeljak - petak: 9:00 - 12:00
E-mail: crocons.beijing@mvep.hr
Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 0086 185 1112 5463

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 45 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 20, a maksimalan broj putnika je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Agencija ima pravo izmjene cijene ako dođe do promjene tečaja za više od 1,5% u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ako dođe do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera.

Mogućnosti plaćanja:
· uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
· keks pay
· kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
· online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama)

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142, Žumberačka 4, 10 430 Samobor.

Polica jamčevine br. 45-7002952753 uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 11-7002952833, uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »