Nova godina Beograd i Novi Sad

3 dana autobusom
autobusom
 • Usluga / Opis stavke:
  noćenje s doručkom
 • Prijevoz:
  autobusom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  hrvatski
Cijena 1.090 kn
Rezerviraj

ako ste se već odlučili za ovo putovanje i želite podatke za uplatu i sve ostale podatke za ugovaranje putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Garantirano

O putovanju

Putovanje Nova godina Beograd i Novi Sad 3 dana autobusom 31.12.2021.-02.01.2022.
GARANTIRANI POLAZAK


Termini polazaka i cijene putovanja

 • Od datuma Do datuma Broj dana
  31.12.2021. 02.01.2022. 3 dana
  Garantirano
  First minute
  Šifra : 3353-I0
  Redovna cijena: 1.190 kn
  Popust: -100 kn
  Cijena: 1.090 kn

Program putovanja

Uz Zagreb moguć polazak i iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

Predviđeni hotel: In Hotel Beograd 4*

1. dan: ZAGREB – BEOGRAD 31.12.2021., petak
Polazak autobusom iz Zagreba s autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 6:00 sati. Slijedi ugodna vožnja prema Beogradu. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda – beogradska Arena – Sava centar. Vozimo se dalje kroz grad do Dedinja, najljepšeg dijela Beograda, gdje ćemo posjetiti “Kuću cvijeća” (ulaznica uz doplatu). Vožnja do hotela. Smještaj. Odlazak do centra grada s voditeljem putovanja pješice i javnim prijevozom. Pripreme za najluđu noć u godini! Doček Nove godine na otvorenom u organizaciji gradskih vlasti ili po želji u nekom od barova i klubova. Preporučujemo odlazak na poznate beogradske splavove gdje možete provjeriti zašto kažu da je noćni život u Beogradu jedan od najboljih u Europi. Mjesto je potrebno rezervirati unaprijed u vlastitom aranžmanu. Povratak u hotel u individualnom aranžmanu, javnim prijevozom i pješice. Noćenje.

2. dan: BEOGRAD, razgled grada i fakultativni odlazak na Avalu 01.01.2022., subota
Kasniji doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Odlazimo do Kalemegdana, stare tvrđave iznad ušća Save u Dunav, simbola Beograda, zatim Knez Mihajlovom ulicom do Trga Republike. Slobodno vrijeme za šetnju po boemskoj Skadarliji. U popodnevnim satima predlažemo fakultativni odlazak do planine Avale, udaljene od centra Beograda 18 km. Prirodni kompleks Avale zaštićen je od 1859. god., a u srednjem vijeku na vrhu Avale nalazio se grad Žrnov, s kojeg se kontrolirao prilaz Beogradu. Turci su ga osvojili u 15. vijeku i preuredili ga za svoje potrebe. Na vrhu planine podignut je 1938. mauzolej, Spomenik Neznanom junaku, djelo Ivana Meštrovića posvećeno junacima iz Prvog svjetskog rata. U neposrednoj blizini je i Spomenik sovjetskim ratnim veteranima koji su tu doživeli avionsku nesreću 1964. god. U večernjim satima predlažemo fakultativnu večeru u jednom od restorana na Skadarliji, uz tradicionalne srpske specijalitete. Povratak u hotel javnim prijevozom i pješice. Noćenje.

3. dan: BEOGRAD – NOVI SAD – ZAGREB 02.01.2022., nedjelja
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Novom Sadu. Panoramska vožnja gradom: Bulevar oslobođenja - glavna komercijalna zona grada; Židovska ulica s najvećim židovskim kompleksom u Europi - Srpsko narodno kazalište – SPENS, najveća sportska dvorana u Vojvodini. Odlazak u razgled grada: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park i ulica, Zmaj Jovina ulica - glavna pješačka zona, Vladičanski dvor, Trg slobode s katedralom. Slobodno vrijeme za vlastite programe i ručak. Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb predviđen je u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi 
FIRST MINUTE 1.090 kn / 
Redovna cijena 1.190 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika: 40 / Maksimalan broj putnika: 58

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.
Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.
Zbog gužvi na cestama, moguće je čekanje na povratni transfer Zagreb-Varaždin/Čakovec na autobusnom kolodvoru u Zagrebu, o čemu će vas obavijestiti voditelj putovanja prije dolaska u Zagreb.


Popusti i doplate
· hotel nema trokrevetnih soba, već apartman, doplata po osobi (za sve tri osobe) 100 kn
· doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 100 kn po osobi


Cijena uključuje

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • dva noćenja s doručkom u Beogradu u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama
 • vanjske razglede prema programu
 • lokalnog vodiča u Beogradu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • večeru na Skadarliji – 15 eur po osobi
 • fakultativni odlazak na Avalu – 50 kn po osobi (minimum od 20 prijavljenih osoba)
 • ulaznicu za „Kuću cvijeća“ - 2 eur po osobi
 • boravišnu pristojbu u iznosu od 2 eur po osobi po noćenju
 • doplata za jednokrevetnu sobu – 590 kn po osobi (obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi)
 • napojnicu za vozače i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča, čistoćom autobusa, lijepo ih je nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2-5 eur po osobi; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Važne napomene

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
1. za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj. 3,4 100 kn
- 2 red – sj. 5,6,7,8 100 kn
2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

VAŽNE INFORMACIJE
- Raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.
- Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).
- Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
- Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
- Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
- Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.
- Predviđene pauze tijekom vožnje okvirno su svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.
- Zbog gužvi na cestama moguće je čekanje na povratni transfer Zagreb-Varaždin/Čakovec na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, o čemu će vas obavijestiti voditelj putovanja prije dolaska u Zagreb.

Srbija, službeni naziv: Republika Srbija, europska je kontinentalna država smještena u jugoistočnoj Europi. Teritorijem obuhvaća dio Panonske nizine na sjeveru te je djelomice srednjoeuropska država. Graniči s Mađarskom, Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom, Rumunjskom i Bugarskom, Makedonijom i Kosovom. Zemlja ima nešto više od 7.000.000 stanovnika. Glavni je grad Beograd koji je političko, kulturno, znanstveno i gospodarsko središte Republike Srbije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Republiku Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Republike Hrvatske u Republici Srbiji se nalazi u Beogradu.
Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Srbiji (Beograd) se nalazi na adresi Kneza Miloša 62, 11000 Begrad, Srbija.
Kontakt podaci: tel. 00 381 11 36 79 150, 00 381 36 79 151, fax. 00 381 11 36 10 032, 00 381 36 21 026, e-mail. croebg@mvep.hr. Uredovno vrijeme Veleposlanstva: ponedjeljak-petak 9:00-17:00.
Opunomoćeni ministar: Maja Bogdan.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Srbiji, Konzularni odjel se nalazi na adresi Kneza Miloša 82/l kat, 11 000 Beograd, Srbija. Kontakt podaci: tel. 00 381 11 3679 140, fax. 00 381 11 3613 566, e-mail. crocons.beograd@mvep.hr.
Uredovno vrijeme Konzulata:
• ponedjeljak-petak 8:30 - 16:30
• rad sa strankama: od ponedjeljka do petka od 09:00 sati - 13:00 sati
Dežurni telefon za hrvatske državljane: (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 00381 63 485-757.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja dobit ćete završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
· gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
· keks pay
· kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
· online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama)

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142, Žumberačka 4, 10 430 Samobor.

Polica jamčevine br. 45-7002795015 uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 11-7002795017, uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Rezerviraj

ako ste se već odlučili za ovo putovanje i želite podatke za uplatu i sve ostale podatke za ugovaranje putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »