Odmor Dubrovnik - Hotel Lero 4*

3 dana vlastitim prijevozom
vlastitim prijevozom
 • Smještaj / opis:
  noćenje s doručkom
 • Prijevoz:
  vlastitim prijevozom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  -
Cijena od 530 kn
po osobi za 2 noćenja s doručkom; istaknuta je početna cijena koja vrijedi samo za određeni smještaj, za sve ostale mogućnosti pogledajte detaljno cjenik u opisu ponude (po terminu i vrsti sobe)
JADRAN

O putovanju

Jadran - Dubrovnik, hotel Lero 4*
Posebna ponuda od 08.01. do 31.03.2021.


Program putovanja

Cijena u Kn za 2 noćenja s doručkom po osobi u terminima 8.1.-31.3.201.

Tip sobe

2 noćenja

dvokrevetna superior

530

dvokrevetna s pomoćnim ležajem superior

685

jednokrevetna superior

900

Popusti
- besplatno za 1 dijete do 5 godina na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe
- 50% popusta za djecu 5-12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe
- 30% popusta za odraslu osobu od 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe

Doplate prilikom rezervacije
- doplata za polupansion 80 kn po osobi dnevno (djeca do 5 godina ne plaćaju doplatu)
- boravišna pristojba 10 kn po osobi dnevno (djeca od 12 do 18 god. plaćaju 50% boravišne pristojbe, a djeca do 12 god. ne plaćaju istu)

HOTEL LERO 4*
Položaj: 350 m od šljunčane plaže Miramare i nekoliko stjenovitih plaža sa betonskim platoima, 1,7 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika
Hotelska ponuda: 
 klasične, superior, executive i i obiteljske sobe, restorani Terra i Taj Mahal, Piano bar i Pool bar, konferencijske dvorane za najam, wellness i spa centar - vanjski bazen, salon ljepote, sauna, teretana; usluga kemijskog čišćenja i pranja odjeće, dječji krevetić (na upit), WI-FI (besplatno), kućni ljubimci dozvoljeni (cijena na upit), besplatan parking (prema raspoloživosti)
Sobe: klimatizirane, WiFi, LCD sat TV, telefon, sušilo za kosu, mini bar, sef, ogrtač i papuče, dječji krevetić (na upit)
Prehrana: buffet doručak, buffet večera (uz doplatu)
Prijava: od 14 h
Odjava: do 10 h


Cijena uključuje

 • smještaj u odabranoj sobi
 • usluga noćenja s doručkom
 • besplatan parking
 • besplatan WiFi

Cijena ne uključuje

 • prijevoz
 • istaknute doplate pri rezervaciji
 • sve što nije istaknuto u opisu ponude da je uključeno u cijenu
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »