Odmor na Jadranu - Opatija, hotel Bristol 4*

3 dana vlastitim prijevozom
vlastitim prijevozom
 • Smještaj / opis:
  polupansion
 • Prijevoz:
  vlastitim prijevozom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  -
Cijena od 695 kn
po osobi za 2 noćenja na bazi polupansiona; istaknuta je početna cijena koja vrijedi samo za određene termine, za sve ostale termine pogledajte detaljno cjenik u opisu ponude (po terminu i vrsti sobe)
Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

JADRAN

O putovanju

Odmor na Jadranu - Opatija, hotel Bristol 4*
Paket 4 godišnja doba do 22.12.2020.
Hotel se otvara 05.06.2020.


Termini polazaka i cijene putovanja

 • Od datuma Do datuma Broj dana
  05.06.2020. 22.12.2020. 3 dana
  Šifra : 12276-I0
  Cijena od: 695 kn
  po osobi za 2 noćenja na bazi polupansiona; istaknuta je početna cijena koja vrijedi samo za određene termine, za sve ostale termine pogledajte detaljno cjenik u opisu ponude (po terminu i vrsti sobe)

Program putovanja

Hotel Bristol 4*, Opatija

2 polupansiona po osobi

tip sobe

3.11.-22.12.

27.9.-3.11.

5.6.-19.6.

19.6.-1.7.

1.7.-17.7.
23.8.-27.9.

17.7.-23.8.

1/2 superior

695 kn

730 kn

785 kn

899 kn

1.070 kn

1.225 kn

1/1 superior

915 kn

1.025 kn

1.085 kn

1.199 kn

1.425 kn

1.580 kn

Cijena uključuje:
- 2 x polupansion
- 1 x kolač i kava po osobi u kavani “Palme”
- 1 x wellness voucher u iznosi 75 kn za tretmane lica i tijela

Popusti: besplatno za dijete do 6 godina bez ležaja u sobi s dvije odrasle osobe

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu).

Doplate:
- doplata za sobu s pogledom na more iznosi 90  kn po danu
- doplata za sobu s pogledom na more  i BALKONOM iznosi 140 kn po danu

Hotel Bristol 4*, Opatija
Hotelska ponuda:
restoran, bečka kavana, Beauty kutak – klasični tretmani lica, anti-age tretmani lica i tijela virtualnom mezoterapijom, pedikura, manikura, anticelulitni tretmani tijela, masaže, depilacija, WI-FI (besplatno), parkiralište (uz doplatu – 12 Eur dnevno), kućni ljubimci (uz doplatu-prema raspoloživosti)
Plaža: gradska betonska plaža Slatina, plaža Lido uz mogućnost najma suncobrana i ležaljki, nekoliko minuta hoda udaljene od hotela
Sobe (superior): klimatizirane, mini bar, sat TV, telefon, sušilo za kosu, WI-FI (besplatno); sobe de luxe veće površine; pomoćni ležaj na upit
Prehrana: buffet doručak i večera
Napomena: Wellness centar u hotelu Bristol je u temeljnoj renovaciji (hotel nema točan datum otvaranja); Dostupna je Beauty zona za masaže i tretmane lica i tijela.


Cijena uključuje

 • 2 x polupansion
 • 1 x kolač i kava po osobi u kavani “Palme”
 • 1 x wellness voucher u iznosi 75 kn za tretmane lica i tijela

Cijena ne uključuje

 • prijevoz
 • obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu)
 • moguće doplate u agenciji
 • moguće doplate na licu mjesta
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (poslovnica: Unska 2a, Zagreb; sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »