Uskrs Maldivi

8 dana zrakoplovom
zrakoplovom
 • Usluga / Opis stavke:
  prema programu
 • Prijevoz:
  zrakoplovom
 • Vođenje putovanja po jezicima
  hrvatski
Cijena od 9.540 kn
zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu
Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Garantirano

O putovanju

Putovanje Uskrs Maldivi 8 dana avionom 16.04.- 23.04.2022.
GARANTIRANI POLAZAK


Za ulazak na Maldive je potreban PCR test koji ne smije biti stariji od 72 h prije ulaska u zemlju. Ukoliko putnici borave i posjećuje lokalno / turističke otoke (Maafushi) prilikom povratka sa otoka moraju napraviti još jedan PCR test prije napuštanja otoka. Ukoliko putnici posjećuju privatne otoke (Hard Rock otočje) u povratku nisu dužni raditi PCR test kod napuštanja otoka. U slučaju pozitivnog testa, putnici moraju sami pokrivati trošak izolacije na Maldivima. Putnicima koji idu na Maafushi otočje dostupno je i lokalno osiguranje sa Maldiva s kojim se pokriva trošak izolacije na Maldivima do 150 USD po danu.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Maldive na službenim stranicama MVEP-a. 

Termini polazaka i cijene putovanja

 • Od datuma Do datuma Broj dana
  16.04.2022. 23.04.2022. 8 dana
  opcija 1 - Kaani Palm beach hotel 4*
  First minute
  Šifra : 7104-D36
  Redovna cijena: 10.170 kn
  Popust: -630 kn
  Cijena: 9.540 kn
  zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu
 • Od datuma Do datuma Broj dana
  16.04.2022. 23.04.2022. 8 dana
  opcija 2 - Hard Rock Hotel Maldives 5*
  First minute
  Šifra : 3996597-D36
  Redovna cijena: 13.580 kn
  Popust: -500 kn
  Cijena: 13.080 kn
  zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu

Program putovanja

1. dan (16.04.) Zagreb – Dubai– Maldivi
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Fly Dubai u 15:15h za Dubai. Po dolasku u Dubai 22:55h slijedi nastavak leta Fly Dubai-om u 02:00h za Maldive. Noćni let.

2. dan – 6.dan ( 17.04.-21.04.) Maldivi
Slijetanje na Maldive predviđeno je u 07:20h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti i dočeka mjesnog agenta slijedi transfer gliserom do hotela. Prijava i smještaj u hotel od 15h. Ova otočna država u Indijskom oceanu sastoji se od oko 1200 otoka među kojima je tek 200 naseljenih, a samo 80 se koristi za turizam. Upravo na jednom od tih otoka možete naći savršeno mjesto za odmor iz snova. Bijele pješčane plaže okružene tirkiznim morem i kokosovim palmama razlog su dolaska turista iz cijelog svijeta kako bi na par dana uživali u tom malom raju na zemlji. Na Maldivima svatko može pronaći nešto za sebe – omiljena je destinacija za parove, medeni mjesec, vjenčanja ali i obitelji s djecom. Zaljubljenici u plivanje i ronjenje dane će ispuniti otkrivanjem podvodnog svijeta prepunog tropske flore i faune karakteristične za to podneblje. Oni željni odmora i sunčanja naći će svoje mjesto pod palmom, a wellnes i spa ponuda je nezaobilazan dio svakom putniku. Iako ostavalju dojam mirnog i tajanstvenog mjesta, resorti na Maldivima mogu ponuditi velik broj dodatnih aktivnosti i sadržaja za sve uzraste.

7. dan (22.04.) Maldivi – Dubai
Nakon doručka, slobodno vijeme za poslijednje utiske za rajske plaže Maldiva. U večernjim satima slijedi transfer gliserom u zračnu luku. Prijava na let za Dubai u 23:55h. Noćni let.

8. dan (23.04.) Dubai – Zagreb
Dolazak u Dubai u 03:25h po lokalnom vremenu. Slijedi nastavak leta za Zagreb u 10:00h. Dolazak u Zagreb predviđen je u 14:15h po lokalnom vremenu.

Minimalan broj putnika: 15

Na ovom programu imamo dvije opcije hotela:

Opcija 1


Kaani Palm beach hotel 4* – noćenje sa doručkom u Deluxe dvokrevetnoj sobi 
Novootvoreni hotel Kaani Palm Beach smješten je u gradu Maafushi, na nekoliko koraka od plaže Bikini. Objekt nudi restoran, zajednički salon i privatnu plažu. Objekt uključuje obiteljske sobe i terasu. Objekt također u ponudi ima recepciju otvorenu 24 sata, poslugu u sobu i mjenjačnicu. Sve sobe sadrže klima-uređaj, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, električno kuhalo, tuš, sušilo za kosu i radni stol. Sobe u hotelu uključuju ormar i vlastitu kupaonicu. U hotelu Kaani Palm Beach poslužuje se kontinentalni doručak. U objektu je moguć i najam bicikala, kojima gosti mogu istražiti okolicu

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi
FIRST MINUTE 9.540 kn / Redovna cijena 10.170 kn

U cijenu je uključeno:
– avionska karta Zagreb – Maldivi – Zagreb
– avionska pristojba 2.590 kn 
– smještaj na osnovi noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu Kaani Palm beach hotel 4*
– transferi gliserom iz zračne luke Male od/do hotela na Maldivima

U cijenu nije uključeno:
– jednokrevetna soba 1.850 kn
– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (potrebno ugovoriti do 48h nakon prve uplate)
– mogućnost nadoplate za večere na licu mjesta (15USD po večeri)


Opcija 2


Hard Rock Hotel Maldives 5* – noćenje sa doručkom u sobi Silver Sky studio
Hotel Hard Rock Maldives nalazi se u unutar lagune Emboodhoo, na samo 15 minuta vožnje gliserom od zračne luke. Hotel ima veliki bazen s pogledom na ocean, toboganima i podvodnim zvučnicima, spa-centar Rock, teretanu Body Rock, trgovinu Rock, kafić Hard Rock i izravan pristup predjelu Marina @ CROSSROADS. Sve sobe u hotelu opremljene su krevetom marke Simmons “Cool-Max” s posteljinom gustoće tkanja 300 niti, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, interaktivnim igrama, zvučnim sustavom, minibarom i besplatnim čajem/kavom. Gosti u objektu besplatno mogu koristiti gitare marke Fender i gramofone marke Crosley. Gosti hotela Hard Rock Maldives svakodnevno mogu uživati u bife doručku, koji se poslužuje u cjelodnevnom restoranu. Također je dostupan restoran s ponudom jela američke i latinoameričke kuhinje. Ovaj obiteljski resort obuhvaća klub za djecu i tinejdžere Roxity, u kojem su dostupne glazbene aktivnosti za djecu od 3 do 17 godina starosti, ali i za sve članove obitelji. Objekt se nalazi na 8 km od grada Male i 19 km od naselja Maafushi. Međunarodna zračna luka Malé udaljena je 8 km.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi
FIRST MINUTE 13.080 kn / Redovna cijena 13.580 kn

U cijenu je uključeno:
– avionska karta Zagreb – Maldivi – Zagreb
– avionska pristojba 2.590 kn
– smještaj na osnovi noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama Silver sky studio sa pogledom na more u hotelu Hard Rock Maldives 5*
– transferi gliserom iz zračne luke Male od/do hotela na Maldivima

U cijenu nije uključeno:
– jednokrevetna soba na upit
– nadoplata za polupansion 525 kn, puni pansion 980 kn, all inclusive 1.260kn po osobi po noćenju u dvokrevetnoj sobi ( 5 noćenja na programu)
– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (potrebno ugovoriti do 48h nakon prve uplate

Popust za dijete:
- 1 dijete do 12 godina starosti sa 2 odrasle osobe u sobi ima 25% popusta na aranžman

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Viza za Maldive za RH državljanine nije potrebna. Putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Raspored letova:

Polazak Odredište Broj leta Datum polaska Vrijeme polaska Vrijeme dolaska Prtljaga Obroci Klasa
ZAG DXB FZ-1794 16-Apr-2022 03:15 PM 10:55 PM 20kg Meal Economy
DXB MLE FZ-1207 17-Apr-2022 02:00 AM 07:20 AM      
MLE DXB FZ-1570 22-Apr-2022 11:55 PM 03:25 AM 20kg Meal Economy
DXB ZAG FZ-1793 23-Apr-2022 10:00 AM 02:15 PM

Cijena uključuje

 • avionska karta Zagreb – Maldivi – Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe i naknade
 • smještaj u izabranom hotelu, prema programu
 • transferi gliserom iz zračne luke Male od/do hotela na Maldivima

Cijena ne uključuje

 • doplata za jednokrevetnu sobu prema programu (obavezno ako osoba putuje sama)
 • moguće doplate prema programu
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Korisne informacije

Informacije za putnike vezane uz COVID 19:
Ukoliko se za navedenu destinaciju ili avio kompaniju s kojom se leti na programu uvede testiranje na COVID -19, putnik je dužan sam napraviti test i snositi trošak istoga, te je dužan isti pokazati na samom letu ili ulasku u zemlju. Prema trenutnim informacija test ne smije biti stariji od 96h od ulaska u zemlju. Kako se stvari mijenjaju iz dana u dan, tako se i mi prilagođavamo situaciji.
Dok u svijetu traje pandemija, vrijedi da putnik može besplatno otkazati putovanje do 45 dana prije putovanja u slučaju da se:
1. destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za državljane RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje 2. ili se uvede obavezna samoizolacija od 14 dana za putnike iz RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

Ukoliko se destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za putnike iz RH ili uvede obavezna samoizolacija u trajanju od 14 dana na destinaciji u periodu od 30-1 dan prije putovanja:
– putniku se izdaje voucher na uplaćeni iznos u trajanju od godinu dana.

Ukoliko je za destinaciju potreban COVID-19 test, te prije samog putovanja putnik napravi test, te isti bude pozitivan, agencija mora priložiti pozitivan PCR COVID-19 test avio kompaniji, hotelima, lokalnim agentima, te prema odobrenju putnik dobiva Voucher na 1 godinu za istu destinaciju.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Pošalji upit

ako još razmišljate o putovanju, želite samo informativnu ponudu ili imate nekih dodatnih pitanja

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »