SANTORINI - HOTEL PERISSA BAY 3* - 8 dana zrakoplov

PERISSA

Program putovanja

Santorini, ljetovanje na Mediteranu
07.10.-21.10.2017.

Manji hotel uz šljunčanu plažu (između obalna ulica), 500 m od centra mjesta Perissa, u neposrednoj blizini taverni, barova i trgovinica, 12 km od glavnoga grada Fira, 14 km od zračne luke, 400 m od autobusne stanice.

Ponuda: blagavaonica, bar; bazen sa odvojenim dijelom za djecu, internet (doplata) i tv kutak, bežični internet na recepciji (besplatno). Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen i na plaži. Ručnici uz doplatu.

Promo sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, mini hladnjak, sef (doplata), balkon ili terasa. Mogućnost
dodatnog kreveta. Lošija pozicija sobe, bez pogleda i manja kvadratura.

Superior sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, mini hladnjak, sef (doplata), balkon ili terasa. Mogućnost dodatnog kreveta.

Usluga: noćenje s doručkom: buffet doručak.

Cijene izražene za sobe 1/2 promo. Sobe superior na upit.

SANTORINI - romantični grčki otok koji predstavlja plavo-bijelu bajku, na jugu Kikladskog otočja Egejskog mora, magnet je za romantične duše. Svoj današnji izgled zahvaljuje vulkanskoj erupciji zbog koje je zapadni dio otoka doslovno potonuo u morske dubine. Tako su nastale litice koje se udižu visoko iznad mora. Na kalderi su izgrađene plavo-bijele tradicionalne kućice s plavim kupolama koje obožava cijeli svijet. Stoljećima kruži stara legenda da je potopljeni dio kaldere skrivao ostatke kraljevstva Atlantide, grada obilja i sreće. Ovu drevnu otočku civilizaciju prvi je put spomenuo grčki filozof Platon. Posjetite otok koji je s razlogom na popisu željenih destinacija i poslušajte priče o izgubljenom gradu!

RAJSKA LJETOVALIŠTA

PERISSA: ljetovalište s brojnim barovima i tavernama. Ima jednu od najljepših vulkansko pješčanih plaža koju na sjeveru štiti gorje Profitis, a najprepoznatljivija je zbog ogromne stijene Mesa Vouno koja se uspinje iz mora. Posjetite ju u večernjim satima kada se sjaji pod romantičnom mjesečinom. Ne propustite razgledati ostatke antičkog grada Tira koji se nalaze u blizini Perisse.

PERIVOLOS: omiljeno ljetovalište između Vlihade i Perisse koje krasi dugačka, vulkansko pješčana plaža na glasu kao jedna od najljepših na otoku. Osjetite odličnu atmosferu koju pružaju brojni barovi i restorani kako kroz dan, tako i navečer.

KAMARI: udobno ljetovalište koje se razvilo iz malog ribarskog sela uz pješčanu plažu. Posjetite brojne taverne i restorane koji se nalaze uz šetalište i kušajte odličnu grčku hranu uz prekrasne zvukove glazbe. Ovo ljetovalište pruža bogati noćni život, pa stoga zaplešite do ranih jutarnjih sati!


DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: važeća putovnica još najmanje 6 mjeseci nakon povratka ili osobna iskaznica. Putnici koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju.
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju agenciju te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT