Njemačka

Dusseldorf

Dusseldorf

Dusseldorf je sinonim za modu, shopping, kulturu, tradiciju i kvalitetu života.

Fotografija objavljena uz dopuštenje / Copyrights: GNTB/ Francesco Carovillano

Dusseldorf je svojevrsna lifestyle metropola na Rajni. Sinonim je za modu, shopping, kulturu, tradiciju i kvalitetu života. U vedrini duha i kozmopolitskom šarmu rijeke Rajne razvile su se mnoge znamenitosti i atrakcije koje morate posjetiti. Predlažemo i šetnju šetnicom uz obalu Rajne koja vodi do luke MedienHafen sa zgradama svjetskih arhitektonskih zvijezda kao što su Frank O. Gehry i David Chipperfield.

Više o Dusseldorfu možete pronaći na stranicama Njemačke turističke zajednice.

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »