Njemačka

Stuttgart

Stuttgart

Stuttgart je poznat po Muzeju Mercedes-Benza i Muzeju Porschea, a za ljubitelje prirode tu je Wilhelm, jedan od najljepših botaničkih i zooloških vrtova.

Fotografija objavljena uz dopuštenje / Copyrights: GNTB/ Francesco Carovillano

Stuttgart je omiljeno odredište ljubitelja automobila. Muzej Mercedes-Benza, kao i Muzej Porschea, na najuzbudljiviji način predstavljaju dugu tradiciju i povijest automobilske industrije po kojoj je Njemačka poznata u cijelom svijetu. No, Stuttgart nudi mnogo više od automobila, nalazi se u jednoj od najvećih njemačkih vinorodnih regija. U srcu grada je Trg palače, a za ljubitelje prirode tu je Wilhelm, jedan od najljepših botaničkih i zooloških vrtova s 8.000 životinja.

Više informacija o Stuttgartu možete pronaći na stranicama Njemačke turističke zajednice.

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »