Ujedinjeno Kraljevstvo

Tower Bridge - London

Tower Bridge - London

Tower Bridge najpoznatiji je londonski most te jedan od najpoznatijih u svijetu.

Londonski Tower Bridge se nalazi u centru Londona.
Zapravo ga čine 2 mosta. Djelomično je pokretni, a djelomiočno je viseći most.
Nazvan je po prestižnoj londonskoj tvrđavi Tower of London.
Most je otvoren 1894 g. Htjeli su napraviti most koji bi omogućio prolaz jedrenjacima te su zato ugradili mehanizam koji je nekada pokretala para. U današnje doba pokreče ga moderni kompjuterski sistem.
Do kraja se podiže jedino kada prolazi kraljevska obitelji ili ako prolazi veliki jedrenjak.

Neva vam putovanje u London ostane u lijepom sjećanju.

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »